Koós Réka smink nélkül fotózkodott: imádták érte a követői
Koós Réka a színpadon igazi díva, ám a hétköznapokban többször is megmutatta natúr vonásait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy színésznőnek karrierje során épp olyan eszköztárat nyújt arcán a smink, akár a színpadi kellékei. Ha szerepe úgy kívánja, felismerhetetlenné tud válni a festék alatt, máskor épp annak hiánya teszi még drámaibbá a karakterét.

Koós Réka rengeteg figura bőrébe bújt már, mióta 1997-ben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakára. Ha kell, boszorkány képében varázsolja el a nézőket, máskor dívaként énekli le a csillagokat az égről a Madách Színházban.

Koós Réka smink nélkül

Egyáltalán nem az a fajta sztár, aki csak szökőévente mutatja meg magát natúr arccal a követőinek. Ha végignézünk az Instagram-oldalán, láthatjuk, egyáltalán nem okoz neki gondot úgy kamera elé állni, hogy nem fedi vonásait semmi.

koósréka-1
Fotó: RTL Klub/Szenzációs Négyes, Instagram/Koós Réka

Követői nagy örömmel veszik, ha meglátják posztjai mellett a #nomakeup, azaz a #semmismink hashtaget. Imádják, hogy kedvencük milyen üde látványt nyújt így.

"Mert az, aki szép, az reggel is szép! Szép napot kedves Réka!" - köszöntötte az egyik rajongója.

A 47 éves sztár oldalát nézegetve egyértelmű, hogy otthon a természetes megjelenést részesíti előnyben, a karanténidőszak közepén még azt is megmutatta, hogy a négy fal között az otthonka a legkedvesebb viselete.

Nem csak a külsőségekben törekszik arra, hogy minél kevesebb vegyszer és kemikália érje szervezetét, az étkezésben is figyel erre. 2020 áprilisában a Több mint TestŐr című műsorban árulta el, hogy virágpor fogyasztásával óvja egészségét.

- Ez természetes módon turbózza fel az ember immunrendszerét, hiszen nincs feldolgozva. Én érzem, ahogy erőre kapok, amikor rengeteg virágport fogyasztok - mesélte az adásban.

Műsorvezetők smink nélkül

A hazai tévézés nagyágyúit általában tökéletes hajjal és kifogástalan sminkkel láthatja a közönség. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Ördög Nóra, Ábel Anita vagy Tatár Csilla smink nélkül.

Ezt is szeretjük