Köllő Babett nem a férje pénzét költi: meglepő, mit vallott be a műsorban
Köllő Babettről van, aki azt gondolja, férje vagyonából él. Az esti műsorban eloszlatta ezt a feltételezést.

köllő-babett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köllő Babett és lánya, Milla voltak az egyik szülő-gyermek páros a Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik évadának első adásában. 

A műsor több fordulóból áll. Az első körökben az adásban szereplő gyerkőcök vicces, ciki vagy épp meglepő dolgokat árulnak el híres szüleikről a kulisszák mögött, a sztárapukák és anyukák dolga pedig az, hogy kitalálják, mit kotyoghattak ki róluk.

Köllő Babett pénze

Mint ahogy sok más sztár, Köllő Babett sem úszta meg kínos leleplezések nélkül. Kiderült például, hogy gyermeke nem szereti, ha béna poénokat mond mások előtt. 

köllő-2
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Másodjára a produkció műsorvezetője, Ördög Nóra azt kérdezte Millától, soroljon fel három olyan dolgot, ami nélkül szerinte édesanyja nem tudna élni. A kislány szerint édesanyja számára a mindennapokhoz a vízforraló, a mobiltelefon és a bankkártya elengedhetetlen.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor Köllő Babetten volt a sor, hogy mindezt kitalálja, végigvette az esetleges lehetőségeket: a bankkártyához érve meglepő kijelentést tett. 

köllő
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Elmondta, hogy azt nem csak ő, Milla is szokta használni. Ezután Ördög Nóra megkérdezte tőle, hogy férje, András kártyáját vagy a sajátját használják-e a lányával.

- Az enyémet használjuk. Nem is vagyok hozzáadva az ő kártyájához. Most mindenkit elkeserítek, a saját pénzemet költöm.

Köllő Babett mellbimbótapasz-villantása

Köllő Babett a 2022-es Sztárban Sztár leszek! hatodik adására merész szettel készült, amelyen mindenki ámult. Dekoltázsát egy hófehér anyagból készült, szinte átlátszó anyag tette szexivé, a vékony topra pedig arany mellbimbótapaszok kerültek, hogy ne mutasson túl sokat.

Cover-fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ezt is szeretjük