Kollányi Zsuzsi ikerfiai már ilyen nagyok: Bence és Bálint a Mokkában cukiskodtak

Kollányi Zsuzsi ikerfiai augusztusban lettek háromévesek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután 2016-ban Kollányi Zsuzsi és Majka piacra dobták duettjüket, az Elég Lesz című dalt, az énekesnőt egy ország ismerte meg. Ezrek előtt lépett fel a koncerteken, és a különböző show-műsorok alkotói is megtalálták, így a 2017-es Sztárban Sztár adásai során is sok rajongót szerzett.

Egy évvel később A Nagy Duett színpadára már várandósan lépett. Ikerfiai 2018 augusztusában látták meg a napvilágot. Mi sem bizonyíthatná jobban, milyen gyorsan telik az idő, mint a tény, hogy 2021 szeptemberében már hároméves, tündéri lurkókként láthattuk őket édesanyjukkal a Mokkában.

Kollányi Zsuzsi ikerfiai a Mokkában

"Megnyílt a Mokka ovi” - fogalmazott viccesen a reggeli műsor házigazdája, Istenes László. Miután az előadó fiaival, Bencével és Bálinttal belépett a stúdióba, kiakadt a cukiságmérő. Sem a tévés, sem kolléganője, Mádai Vivien nem tudtak betelni az izgő-mozgó csemetékkel, akik centiről centire fedezték fel a díszlet minden rejtett kincsét.

kollányi-zsuzsi-mokka-2
Fotó: TV2/Mokka

Ritka alkalmak egyike volt, hogy a sztáranyuka a nagyközönségnek is megmutatta gyermekeit. Kollányi Zsuzsi különösen ügyel rá, hogy az ikreket, valamint egyéves kisöccsüket, Bogdánt távol tartsa a reflektorfénytől.

kollányi-zsuzsi-mokka-1
Fotó: TV2/Mokka

Három ilyen pici gyerek mellett arra is tudatosan figyelnie kell, hogy a rohanós hétköznapokból is le-lecsípjen egy vagy két órát, amelyben kizárólag saját magára tud figyelni. A legfőbb kikapcsolódást számára egy jó könyv vagy egy érdekes tévéműsor nyújtja.

- Ha azt akarom, hogy a gyerekeim egészséges, boldog emberek legyenek, az nálam kezdődik. Az ott kezdődik, hogy én egészséges vagyok, és boldog belül, és ezt sugárzom magamból - árulta el a TV2 reggeli műsorának vendégeként.

Majka kisebbik fia, Olivér

A zenész és műsorvezető nagyobbik fia, Marián kilencesztendős, a kisebbik, Olivér pedig idén áprilisban lett öt. A cuki csemetékről gyakorta láthatunk édesapjuk Instagram-oldalán imádni való fotókat, amelyek elárulják, hogy a fiúknak nem kell a szomszédba menniük, ha viccelődésről van szó. 

Ezt is szeretjük