Kollányi Zsuzsi 3 hónapos csemetéje irtó cuki a családi fotón - Ikerfiai is nagyon megnőttek
Kollányi Zsuzsi tündéri címlapon mutatta meg férjét és három gyermekét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kollányi Zsuzsi 2020. szeptember 28-án hozta világra harmadik csemetéjét, Bogdánt. Bár férjével, Attilával rutinos szülőként köszöntötték kisfiukat, a csöppség érkezése így is jócskán felforgatta az immár öttagú család életét.

Az énekesnő két évvel korábban, 2018-ban adott életet ikerfiainak, Bencének és Bálintnak. Az első terhessége nem volt egyszerű, heteket töltött kórházban, és sokat aggódott azért, hogy csemetéivel minden rendben legyen. 

Kollányi Zsuzsi és gyerekei

Bogdánnal sokkal nyugodtabban telt a várandósság, és az elmúlt három hónapban az is bebizonyosodott róla, hogy végtelenül türelmes kisbaba.

- Éppen négy foga jön egyszerre, de bámulatos nyugalommal tűri. Hálás vagyok, hogy ilyen kedves, mosolygós kisfiú, szerencsére nincsenek álmatlan éjszakáink. Sokszor a hangját sem hallani. Nagyon elégedett a világgal, amibe érkezett. De bevallom, három gyerekkel annyira nem könnyű az életünk, bármennyire is jó kisbaba Bogdán - árulta el a Hot! magazinnak.

Kedvesével eredetileg úgy tervezték, hogy Bence és Bálint öccsük érkezésekor már bölcsődés lesz, ám az élet újraírta ezt a forgatókönyvet. Noha a fiúk októbertől elkezdték a bölcsit, négy nap után náthásak lettek, majd édesanyjuk úgy döntött, a pandémia miatt biztonságosabb, ha otthon maradnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Talán jobb is így, mert az láttam a fiúkon, hogy nem értik, miért vittük el őket otthonról, miután megszületett a kis testvérük. Emlékszem, az is megviselte őket, amikor a szülés után pár napig kórházban voltam. Az apukájuk mindent megtett, de utólag éreztem, hogy megviselte őket.

A táncművész Attilával remekül kiegészítik egymást szülőkként, míg Kollányi Zsuzsinak egyelőre szinte minden figyelmét a család legkisebb tagja igényli, addig gyermekei édesapja köti le a nagy tesókat.

- Amíg én szoptatok, a férjem megeteti az ikreket, esti mesét olvas nekik, és ha kell, órákon át játszik velük. Fantasztikus apuka, akivel tökéletesen meg tudjuk osztani a szerepeket.

Horváth Éva és kisfia

Horváth Éva 2017. május 7-én élete egyik legszebb anyák napját ünnepelhette, hiszen épp aznap adott életet kisfiának, Kristófnak. Bár a modell akkor mindössze csak a pici lábáról mutatott egy tündéri fotót, a későbbiekben már nem rejtegette arcát a követői előtt. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündéri hároméves gyermeke van.

Ezt is szeretjük