Kollányi Zsuzsi lélegzetelállító tüllruhában mutatta meg babapocakját: elájultak tőle a rajongók
Kollányi Zsuzsi nyolc hónapos terhesen tündököl új fotóján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt szokták mondani, a várandós nőket körbelengi egyfajta ragyogás. A leendő kismamák gömbölyödő pocakkal elragadó látványt nyújtanak. Kollányi Zsuzsi új fotója is ámulatba ejtette a rajongóit.

Az énekesnő június 3-án az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. Azóta gyakran láthattunk róla szemkápráztató babapocakos fotókat a közösségi médiában, hol imádni való hosszú ruhákban fotózza magát, máskor menő, mintás darabokba bújik.

Kollányi Zsuzsi babapocakos fotója

Új profilképével teljesen elvarázsolta az oldalára látogatókat. A felvételen egy fehér zongora előtt látható a szépséges kismama, mályvaszínű tüllruhájában úgy fest, akár egy Disney-hercegnő. A kreáció nem csak anyagában volt különleges, virágmintás felsőrészével fokozta az elragadó látványt.

A poszt alatti hozzászólások is arról tanúskodnak, hogy a profilkép lenyűgözte a közönséget. A kommentelőknek leesett az álla kedvencüktől.  

A sztár immár a nyolcadik hónapba lépett, ám a fellépésekről az utolsó hetekben sem mond le. Imád születendő gyermekével a szíve alatt énekelni. 2018 áprilisában is állapotosan lépett a Nagy Duett színpadára. 

Követőinek azt is elárulta, hogyan hívják majd születendő gyermekét, ikerfiaihoz hasonlóan ezúttal is b kezdőbetűs keresztnevet ad csemetéjének. Bálint és Bence hamarosan Boldizsár néven köszöntheti kis testvérüket.

Radics Gigi babapocakja

Radics Gigi május elején egy babapocakos címlapfotóval jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Azóta az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit októberre vár.

Ezt is szeretjük