Kollányi Zsuzsi pár hónap alatt 35 kilóra fogyott: ezért sanyargatta magát tiniként
Kollányi Zsuzsi a Reggeli vendégeként mesélte el szívfacsaró történetét.

kollanyi zsuzsi
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kollányi Zsuzsi nevét 2016-ban ismerte meg az ország, amikor Majka oldalán elénekelte az Eléglesz című dalt. Az ahhoz tartozó videóklip óriási siker lett, több mint 30 millióan voltak kíváncsiak rá a YouTube-on, ezzel együtt pedig az énekesnő karrierje is szárnyalni kezdett. 

Olyan műsorokban tűnt fel, mint A Nagy Duett és a Sztárban Sztár. A színpadon mindig mosolygós és lehengerlően magabiztos sztárról sokan álmukban sem feltételezték volna, hogy tinédzserként komoly önértékelési problémákkal küzdött. Anorexiája és bulimiája miatt volt, hogy 35 kilót mutatott alatta a mérleg.

kollányi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár annak idején még a legközelebbi hozzátartozói előtt is titkolta gondjait, ma már nyíltan beszél egykori evészavaráról. Elmondása szerint történetével a nőtársainak szeretne segíteni, hogy könnyebben elfogadják magukat.

- Nálunk 18 éves koromban a szülők repültek ki a családi házból, és így magamra maradtam a tesómmal meg egy eladósított lakással. Egyszerűen szerintem nagyon nagy volt a kitaszítottságérzetem, a szeretetlenségérzetem, és gyakorlatilag az egyetlen dolog, amit úgy éreztem, hogy kontrollálni tudok, az a saját testem volt - emlékezett vissza a Reggeli vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak azt mesélte el, miért alakult ki nála ez az egész, hanem arra is kitért, milyen drasztikus módon kezdte el sanyargatni magát.

- Elkezdtem sokkal többet edzeni és sokkal kevesebbet enni. Két és fél hónap alatt több mint 30 kilót fogytam. Tehát voltam 35 kiló, ami elég jelentős különbség a mostani 65 kilómhoz képest. 

zsuzsi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár sokáig nem fogadta el senkitől sem a segítséget, végül nagy nehezen eljutott egy szakemberhez, aki ultimátumot adott neki: vagy öt kilót hízik a következő beszélgetésig, vagy nem mehet haza a öccséhez.

- Nyilván sokkal nagyobb volt bennem az iránta való gondoskodási ösztön, hiszen egy 15 éves gyereket nem lehet egyedül hagyni egy háztartásban. Akkor hazamentem, de pont emiatt, hogy kényszerűségből kellett hízni, és maga az alapprobléma nem oldódott meg, ezután egy jó ötéves bulimiát ráhúztam erre a sztorira.

Végül 25 éves korában érkezett el az a pillanat, amikor azt mondta magának, nem akar többé úgy élni, hogy egy étkezést sem tud élvezni. Akkor eldöntötte, hogy egyszer és mindenkorra befejezte saját maga sanyargatását, és azóta sem esett vissza. Családja, valamint az anyaság nagyon sokat segít abban, hogy megengedőbb legyen önmagával és a testével. 

Kollányi Zsuzsi és gyerekei

Kollányi Zsuzsi 2020. szeptember 28-án hozta világra harmadik csemetéjét, Bogdánt. Bár férjével, Attilával rutinos szülőként köszöntötték kisfiukat, a csöppség érkezése így is jócskán felforgatta az immár öttagú család életét.

Ezt is szeretjük