Kökény Attila fiai is zsűriznek apjukkal a Sztárban Sztárban: „Teljesen mást hallanak a tévében, mint mi a stúdióban”

Kökény Attila gyerekei is mindig elmondják a véleményüket a Sztárban Sztár produkcióiról.

kokeny-attila-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila, aki 2020 óta a Sztárban Sztár zsűritagja, sokszor szigorúan, míg máskor támogatóan értékeli a produkciókat.

Az énekes a show-műsor sajtóeseményén elárulta a Feminának, hogy pontosan milyen szempontok alapján fog a február 19-én induló idei évadban értékelni, ahogyan azt is, miért érzi különlegesnek a mostani versenyzőket. 

Kökény Attila a Sztárban Sztár zsűritagja

Kökény Attila már gyermekkorában is rajongott az ötletért, hogy egy sztár bőrébe bújhasson, éppen ezért nagy örömmel mondott igent ismét a felkérésre, hogy ítészként csatlakozzon a produkcióhoz.

- Amikor megtudtam, hogy lesz kilencedik évad, megmondom őszintén, kicsit megszeppentem, hogy van-e még ebben az országban elég jó hang ehhez. Most viszont láthatjuk, hogy szuperül összeválogatták a versenyzőket, óriási dolog, hogy ebben az évadban is rengeteg tehetség tűnik fel. A titok talán abban rejlik, hogy ezt a műsort mindenki szereti, képtelenség nem odáig lenni érte.

kokeny-attila-kepe
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Gyermekként mindig bele szerettem volna bújni valakinek a bőrébe, sokszor utánoztam Michael Jacksont vagy a kedvenc énekeseimet, de felnőttként hatalmas lehetőség, hogy nem a saját hangunkon énekelünk. Úgy érzem, ennek köszönhetően visszajön a gyerekkorunk is. 

Kökény Attilának nincsenek konkrét pontozási szempontjai, hagyja, hogy egy produkció magával ragadja. 

- Továbbra is szeretném magamat ahhoz tartani, hogy elsősorban szórakozni járok a  műsorba. Mind a 12 versenyző más és más karakter, így mindig az adott produkció után fogok tudni nyilatkozni róluk. Szerintem egy-két adásnak el kell telnie, mire tudni fogom pontosan, hogy melyik versenyzőhöz melyik stílus illik igazán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2022-es, nyolcadik évadban Marics Peti szerzett számára emlékezetes perceket, aki idén a zsűritagok között foglal helyet. 

- Mindenképpen Marics Petit tudnám kiemelni, amikor Charlie dalát énekelte. Az fantasztikus volt, és igazán lenyűgözött vele, maga az előadás és a hangulat is remek volt, amit akkor a stúdióban teremtett.

A Sztárban Sztárt az énekes családtagjai is nagyon szeretik, de mivel két nagyobbik gyermeke már két-két gyermeket nevel, nem a stúdióban, hanem inkább otthon nézik az adásokat. 

- A gyerekeimnek köszönhetően már négy unokám van, így ők nem annyira járnak ilyen helyekre. A feleségem is büszke rám, a tévé előtt mindenki ott ül ilyenkor, és néznek engem. Mindig nálam van adás közben a telefonom, és a fiúktól sokszor kapom az sms-eket, mert ők teljesen mást hallanak a tévében, mint mi a stúdióban. Ők nagyon őszinték, és nem félnek leírni, ha valami nem annyira tetszett nekik, vagy szerintük furcsán hangzott. 

Kökény Attila esküvője

Az énekes a magánéletben is sikeres, második feleségével, Arankával 2022-ben már a 24. házassági évfordulójukat ünnepelhették. Bár Kökény Attila és felesége egyértelműen összetartoznak, és mindig kitartanak egymás mellett, azért az ő házasságukban is akadtak konfliktusok. Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsorában elárulták, nincs meg egészben egyetlen esküvői fotójuk sem, mert egy alkalommal csúnyán összekaptak.

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük