Kökény Attila négy unokája először egy fotón: 2 év a korkülönbség a legkisebb és a legnagyobb között

Kökény Attila életében nagyon fontos szerepet tölt be a családja, igyekszik minél több minőségi időt együtt tölteni velük.

Kökény Attila unokáival
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kökény Attila lánya 2020 januárjában adott életet első gyermekének, Medárdnak. 2021 májusában derült ki, hogy Aranka ismét várandós, kislánya az Inez nevet kapta. 

A zenészt első házasságából született fia, Attila 2020 novemberében lepte meg még egy unokával, aki az Attila nevet kapta. 2022 áprilisában pedig világra jött legkisebb unokája is, akit Nicolasnak neveztek el.

Kökény Attila unokáival

Az énekes számára a családja a legfontosabb. Nagyon büszke arra, hogy négyszeres nagypapa, a HOT! magazin ünnepi számában mesélt a családjával való kapcsolatáról és arról, hogyan készülnek a karácsonyra. A TV2 táncos műsora alatt nem sok ideje jutott a kicsikre, most azonban mindent bepótol.

- Az utóbbi pár hónapban sajnos nagyon kevés időt tudtam együtt tölteni a családdal, ezt igyekszem bepótolni. Már voltam wellnessezni a feleségemmel, és a gyerekekkel is tervben van. Számomra fontosak a tartalmas családi programok, ugyanis a hozzám közel állókkal töltött minőségi idő a szeretetnyelvem.

A 47 éves sztár meglepetésekkel és odafigyeléssel fejezi ki a szeretetét és odaadását a szerettei iránt.

- Szeretem elkényeztetni a családomat, ugyanis az ajándékozásban is a szeretetet látom, boldoggá tesz, hogy adhatok. A feleségemnek már jóval karácsony előtt megvettem az ajándékát. A gyerekeknek és az unokáknak pedig együtt szoktunk vásárolni. 

Oszvald Marika, lánya és unokája

Oszvald Marikáról gyönyörű címlapfotó készült. Már önmagában az is ritkaságnak számít, hogy lányával, Krisztivel együtt mutatkozzon a nyilvánosság előtt, az meg pláne kuriózum, hogy unokájával, a hét hónapos Vincével láthassuk együtt. A különleges ünnepi időszakhoz különleges címlap dukál: a színésznő először vállalta, hogy Vincével közösen szerepeljenek a címlapon. 

Oszvald Marika lányával és unokájával először címlapon: arany estélyiben csillogott a büszke nagymama

Oszvald Marika gyönyörű címlapon mosolygott együtt lányával és a hét hónapos unokájával.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük