43 évesen nagyapa lesz - A magyar énekes egy fotóval tudatta az örömhírt
Kökény Attila örömmel jelentette be, hogy legidősebb gyermeke unokával lepte meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila hatalmas örömhírt jelentett be a közösségi oldalán: a 43 éves sztár nagyapa lesz, legidősebb gyermeke ugyanis terhességi teszttel lepte meg. A 2010-es Megasztárral ismertté vált énekes fiatalon lett apa. Húszéves volt, amikor 16 éves barátnője közölte vele, hogy várandós. Családi nyomásra össze is házasodtak, ám egy évvel az esküvőjük után közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy mindkettejüknek jobb lesz, ha elválnak. Második házasságában egy lánya és egy fia született. 

"Ezt kaptam a nagy fiamtól és a menyemtől. Hálás vagyok Istennek és köszönöm a gyermekeimnek ezt a csodálatos ajándékot. Nagypapa LESZEK" - írta a pozitív terhességi teszt fotójához. 

Elsőszülött fia, Attila novemberben ünnepelte a 22. születésnapját, vagyis követi a családi hagyományokat, és ő is 22 évesen lesz először édesapa. 

Kökény Attila 2016 nyarán beszélt arról a TV2 Mokka című műsorában, hogy idősebbik fia megtalálta az igazit, szeptemberben pedig össze is költözik kedvesével, továbbá, hogy ő is annyi idős volt, mint a fia, amikor elkezdték közös életüket Arankával. Azt is megemlítette, szerinte jövőre érkezik az unoka. két évet tévedett, a pici végül nem 2017-ben, hanem 2019-ben érkezik. 

Kökény Attila lánya, Aranka is már húszéves, míg kisebbik fia, Lali 12 éves. Utóbbi várhatóan apja nyomdokaiba lép, ugyanis énekelni tanul, szolfézs- és zongoraórákra is jár - már saját hivatalos oldala és rajongói is vannak. 

Ezt is szeretjük