Kökény Attila megcsalta a feleségét: Aranka ezért bocsátotta meg a félrelépést

Kökény Attila és Aranka 25 éve házasok. Az énekes nem tagadja, egyszer megcsalta Arankát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila és felesége 2023 áprilisában ünneplik az ezüstlakodalmukat, azaz hogy 25 éve házasodtak össze.

Arankával nagyon fiatalon, a húszas éveik elején mondták ki a boldogító igent. Már több éve házasok voltak, amikor az énekest a 2010-es Megasztárban megismerte az ország.

Kökény Attila felesége a megcsalásról

Kökény Attila, amikor csak teheti, romantikus gesztusokkal mutatja ki Arankának, mennyire szereti. Rózsacsokorral lepi meg, és romantikus randevúkat is rendszeresen beiktatnak. Mindezek alapján kijelenthetjük, kapcsolatuk nem is lehetne harmonikusabb, azonban ez nem volt mindig így, nekik is megvoltak a hullámvölgyeik.

aranka-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

A Sztárban Sztár zsűritagja őszintén beszélt arról, hogy korábban félrelépett. Hűtlenségére egyszeri botlásként hivatkozik. A megcsalás után két hónapig külön éltek Arankával, hogy megnézzék, hiányoznak-e egymásnak. Végül így lett, és az asszony megbocsátott férjének.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Aláírom, az ember egyszer megbotlik, oké. De én azt gondolom, ha két ember szereti egymást, akkor mindenen át tudnak menni - magyarázta Kökény Attila a Tények Pluszban.

Aranka nem tagadja, nehezen dolgozta fel a történteket, de nem bánta meg, hogy végül visszafogadta a férjét. A bizalma sem ingott meg felé, még olyankor sincs benne féltékenység, amikor az előadóról cikkeznek a sajtóban.

aranka
Fotó: TV2/Tények Plusz

- A címlapokon láttam, hogy kacérkodott, hogy ez volt, az volt, amaz volt… De addig, amíg hozzám jön haza, nincsen gond. Addig pedig pláne kevésbé van gond, amíg fél és retteg tőlem - ecsetelte a sztárfeleség.

Nézd meg Tóth Andi testvérét!

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. Az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Ezt is szeretjük