Kóbor János felesége 50 felett is bombanő – Újra kimondják a boldogító igent

Kóbor János újra elveszi gyönyörű feleségét, Zsókát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kóbor János és 23 évvel fiatalabb felesége, Zsóka még 2005-ben ismerkedtek meg egy születésnapi partin. Találkozásuk harmadik évfordulóján keltek egybe, de csak egy polgári esküvő keretében, templomban sosem mondták ki a boldogító igent, azonban mivel idén már kerek évfordulót ünnepelnek, a zenész és felesége úgy határozott, most már a templomi esküvőt is megtartják. Erről a Mokka adásában mesélt a Mecky, akit természetesen gyönyörű felesége is elkísért a stúdióba. Zsókáról kevesen gondolnák, hogy már 52 éves, bőven letagadhatna a korából, olyan bombázó.

Pachmann Péter szerint olyanok, mint a tinik

A beszélgetés legelején Pachmann Péter műsorvezető megállapította Kóbor Jánosról és feleségéről, hogy olyanok együtt, mint a tinik, mivel a szünet ideje alatt többször is egymásba karoltak és simogatták egymást. Szabó Dóra pedig hozzátette, hogy mennyire jó rájuk nézni. De nem is csoda, hogy ilyen szép visszajelzést kapott a szerelmespár, ugyanis Zsóka csak úgy ragyogott férje oldalán.

kóbor-jános-felesége-1
Fotó: TV2/Mokka

Kóbor elmagyarázta, hogy tervben volt már egy ideje, hogy összeházasodjanak Isten színe előtt is, azonban mindig tolódott az időpont, ráadásul a közös gyerekük nevelése is lekötötte minden energiájukat.

kóbor-jános-felesége-2
Fotó: TV2/Mokka

- A szűk családi-baráti körben tartjuk, egy kis kápolnában tervezzük az esküvőt - magyarázta Zsóka. Kóbor János egyébként kérte is, hogy nem szeretne nagy felhajtást, hiszen a polgári esküvőjüket is szűk körben tartották meg.

A tervek szerint kislányuk, Léna fogja a rózsaszirmokat szórni, ha pedig minden jól megy, a nyáron meg is tartják a lagzit.

Ezt is szeretjük