Kóbor János megmutatta egy szem lányát - Léna ilyen szép
Az Omega énekesének lánya szépen énekel, de nem a zenei pálya vonzza.

kobor-janos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kóbor Jánost 23 évvel fiatalabb felesége és kamasz lánya tartják fiatalon. Deme Zsóka modellként vált ismerté, szépségét Léna is örökölte. A 74 éves sztárnak az első házasságában egy fia született, a ma már 40 éves Dániel, ezért amikor Zsóka várandós lett, a barátai által csak Meckynek nevezett zenész nagyon szerette volna, ha második gyermeke kislány lesz. Kívánsága teljesült. 

A tízéves Léna szeret a barátnőivel lógni, de még a családi nyaralásokat sem hagyja ki. Szülei hamar megszerettették vele a vitorlázást, még nem volt egy hónapos, amikor már a fedélzetre vitték, mostanra pedig elmondhatja magáról, hogy felügyelet mellett többször vezette is a hajót. Az Omega énekesének lányát érdekeli az éneklés, és gyönyörűen zongorázik, de nem a zenei pálya vonzza, táncművész szeretne lenni, jelenleg hip-hop táncolni jár.

- Azt szeretném, hogy legyen zeneszerető. Tanuljon meg egy bizonyos szinten zongorázni, ami a legalapabb hangszer, akkor jobban megérti a zenét is - árulta el Kóbor János a FEM3 Caféban

Ezt is szeretjük