Szerednyey Béla egy rajongóját vette el feleségül - Szilvia 17 évvel fiatalabb nála
Szerednyey Béla rajong 17 évvel fiatalabb feleségéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerednyey Béla Jászai Mari-díjas színész és rendező élete teljesen megváltozott, amikor hét és fél évvel ezelőtt megismerkedett egy rajongójával, Szilviával. A 17 évvel fiatalabb nőbe hamar belehabarodott, 2014-ben, a legnagyobb titokban vette el feleségül, és azóta is boldog házasságban élnek. Bár a színész óvja a magánéletét, és csak ritkán beszél róla, a FEM3 Café egyik adásában mesélt a házaséletéről.

Sosem okozott gondot a nagy korkülönbség

A hatvanéves sztárt nem zavarta a nagy korkülönbség, kapcsolatuk elején sem voltak igazán kétségek benne. Ráadásul, amikor megismerkedtek, már mind a ketten túl voltak egy házasságon, így szerinte egykorúaknak számítanak. Emellett Szerednyeynek sosem volt saját gyereke, viszont Szilviának az első házasságából született egy fia és egy lánya, akiket a színész sajátjaiként szeret.

- Azt gondolom, hogy tökéletesen azonos, kozmikus korban vagyunk - magyarázta.

Szerednyey Béla nevelt lányával és feleségével, Szilviával.
Szerednyey Béla nevelt lányával és feleségével, Szilviával.
Fotó: DFP/Schumy Csaba

Nagyon harmonikus a kapcsolatuk, Szerednyey szerint felesége a legjobb társaság a világon, ráadásul nagyon jó hatással van rá. Minden férfinak azt ajánlja, hogy egy fiatalabb nővel keljen egybe, erre pedig egy különös magyarázatot adott.

Ha visszanézzük a századokat, akkor nagyon elenyésző az a század az összes többihez képest, ahol egykorúak házasodtak.

Szerinte régen teljesen normális volt, hogy, miután a férfiak egzisztenciát teremtettek maguknak, csak utána nősültek meg, és általában valamelyik ismerősük fiatal lányát vették el.

Ezt is szeretjük