Klausmann Viktor párjával és legkisebb gyermekével címlapon: először mutatta meg a 3 hónapos Ármint
Klausmann Viktor előző két kapcsolatából született fia 26, lánya 13 éves. Harmadik gyermekét eddig még nem mutatta meg a nyilvánosság előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Klausmann Viktor nyáron jelentette be, 56 évesen újra édesapa lesz. Párja, Niki október közepén adott életet kisfiuknak, aki a különleges Ármin nevet kapta. A kicsit először mutatták meg a címlapon.

A Szerencsekerék egykori házigazdája és kedvese kilenc évvel ezelőtt ismerkedtek meg. Munkakapcsolatból lett szerelem az övék, a gyöngyösi Dió Rádióban dolgoztak együtt, egy beszélgetős műsort vezettek közösen.

Klausmann Viktor kisfia a címlapon

Megismerkedésükkor Klausmann Viktor már kétgyermekes édesapa volt, előző két kapcsolatából egy fia és egy lánya született: Dominik 26, Tamara 13 éves. Nikinek Ármin az első gyermeke, a tündéri kisfiú édesen bűvölte a kamerát a Meglepetés magazin borítóján.

- Találkozásunkig Niki nem élhette meg az anyaság csodáját. Nem akartam ettől az élménytől megfosztani, ezért is vállaltam újból az apaságot.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévés jelen volt a szülésnél, ő vágta el a köldökzsinórt. Niki kifejezetten igényelte a támogató jelenlétét, és mivel lánya világrajöveteléről szép emlékeket őriz, nem is volt kérdés, hogy ott legyen a szülőszobán. Hatalmas volt a boldogsága, amikor először kezében tarthatta kisfiukat.

klausmann
Fotó: TV2/Mokka

Bár a szülőkről árad a harmónia és idill, egy dolog volt, amiben nehezen jutottak egyezségre: a névválasztás két és fél hónapig tartott. Végül Niki állt elő az Ármin ötletével, a hadi férfit jelentő keresztnév pedig azonnal kedvenc lett.

Klausmann Viktor mindenben segít, amiben csak tud. Gyakorlott kispapa, aki pelenkáz, fürdet, egyedül az etetést hagyja párjára. A naptárjába előre beírja, Niki mikor megy körmöshöz és kozmetikushoz, fontosnak tartja, hogy kedvesének a babázás mellett is jusson ideje magára.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lányának babafotója

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya, Csuja Fanni 17 éve közeli barátnők. Megadatott nekik, hogy egyszerre voltak kismamák, és mindketten 2022 őszén szültek. Gyermekeikkel imádni való közös babafotót posztoltak.

Ezt is szeretjük