Kiszel Tünde lánya lélegzetelállítóan szép volt a gyöngyökkel díszített estélyiben: Donatella ragyogott a koncerten

Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ének tanszéke által tartott koncerten vett részt együtt.

kiszel-tünde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde a ’90-es évek óta állandó szereplője a magyar médiának. Pályafutását fotómodellként kezdte, kártyanaptárokon, magazinok címlapján és posztereken szerepelt. Ezután kanyarodott el először az újságírás, majd a tévézés világa felé. 

1993 óta tagja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, 1995 nyarától pedig 15 éven át volt szerkesztő-műsorvezetője a Budapest Európa Televíziónak. Lánya, a 2001. július 2-án született Hunyadi Donatella hasonlóan több területen bontogatja a szárnyait. Énekel és modellkedik.

Kiszel Tünde lánya meseszép volt az estélyi ruhában

Utóbbiban egyre nagyobb sikereket ér el, amin egy cseppet sem lehet csodálkozni, ugyanis a 20 éves lány igézően szép. Friss fotóitól a rajongóknak is elállt a lélegzete. Tegnap édesanyjával a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem egy koncertjén vettek részt, Donatella pedig csak úgy ragyogott az estén. A további képekért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra.

Egy földig érő, gyöngyökkel díszített babakék estélyi ruhában ment az eseményre, amelyet a Sonja Esküvői Ruhaszalonból választott. Nem is csoda, hogy a kommentelők közt valaki megjegyezte, hogy a híresség méltán lehet büszke a gyönyörű lányára.

Donatella egyébként kisbaba kora óta hozzászokhatott a fotózásokhoz, hiszen 15 éven keresztül szerepelt édesanyja naptáraiban. A 2017-es kiadványban azonban már nem láthattuk, innentől határozott úgy, hogy a saját útját szeretné járni.

14-15 éves kora óta modellkedik, nyáron került vissza Kajdi Csaba ügynökségéhez, a Visage Models Hungaryhoz. Számos fotózáson és divatbemutatón részt vett már, 2020 májusában az egyik modellfotójával felkerült az olasz Vogue internetes oldalára is. Mindemellett az éneklés is a szenvedélye, klasszikus éneket tanul a főiskolán, mezzo-soprano a hangja.

- A modellkedés és az éneklést próbálom egyszerre csinálni. Igazából nem tudok választani, mindkettőt nagyon szeretem, és mindkettőben szeretnék még sikereket elérni, nyilván ehhez még sokat kell tanulnom - ecsetelte a Story magazinnak 2021 júniusában. 

Liptai Claudia lánya modellfotókon

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly közös gyermeke 2006 júliusában látta meg a napvilágot. Gesztesi Panka eleinte a sportban ért el sikereket, sportaerobikban nemzetközi versenyeken is részt vett, majd a szépségipar is felfedezte magának. Képes összeállításunkban megnézheted az új és eddigi modellfotóit is. 

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük