Kiss Ramóna megmutatta kisfia arcát - Címlapfotó a másfél hónapos Noéval
Kiss Ramóna kisfiáról tündéri, mosolygós képek készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna a Hot! magazinak mutatta meg másfél hónapos kisfiát, a magazinban tíz oldalon mesél és szerepel képeken a háromfős család. Az RTL Klub műsorvezetője január 20-án adott életet első gyermekének. Lékai Noé 3415 grammal és 56 centivel látta meg a napvilágot. A csöppség nagyon jól evő baba, hat hét alatt 1770 grammot hízott – mesélte a hetilapnak a kismama.

Noé nyugodt, vidám baba, akit édesanyja igény szerint szoptat, nem tartja magát a háromóránkénti etetéshez. Talán ennek is köszönhető, hogy a baba átalussza az éjszakát.

- Noé így akarta. A születése óta egyetlenegyszer sem ébresztett fel csak azért, hogy megszoptassam. Mindig ő kel magától, nem telik el három óra, és már éhes, kivéve éjjel! Nem is akarom elkiabálni, de kéthetes korától átalussza az éjszakát. (…) Noé egy csoda! Imádjuk, kímél minket – árulta el a 34 éves sztár.

Kiss Ramóna az alvási pozíció tekintetében úgy döntött, nem más édesanyák véleményét tartja mérvadónak, inkább Noé igényei alapján dönt, aki a saját kiságyában szeret aludni.

- Tízből öt anyuka azt mondja, hogy hason ne altassunk, mert úgy megfullad, másik öt pedig ugyanezt mondja a háton alvásra. Kipróbáltuk mindkét alvásformát, és ő hason szeret. A legfontosabb, hogy bízzunk benne, az ösztöneiben, hogy képes átfordítani a fejét. Ettől függetlenül a bébiőr és a légzésfigyelő ott van nálunk. Persze, amikor az első éjszakát átaludta, Máté négyszer ment át hozzá, hogy megnézze, lélegzik-e – mesélte a színésznő-műsorvezető.

Kiss Ramóna azt is elárulta, hogy Noé születése csak még jobban megerősítette a kapcsolatukat párjával, Lékai Máté válogatott kézilabdázóval.

- Ha Máté itthon van, mindenből kiveszi a részét. Szerelmesebb vagyok belé, mint előtte voltam, ez az igazság. Jó őt apaként látni, jobban szeretem. Meg picit másképp is. Reggel felébredek, balra nézek, ott a bébiőr kamerája, rajta a kis Lékai, jobbra fordulok, ott szuszog mellettem a nagy Lékai. Csak mosolygok, és azt mondom, milyen jó dolgom van – mesélte a magazinnak Kiss Ramóna, aki egyelőre Veszprémben él háromfős családjával, és nem tudja, mikor tér vissza a képernyőre.

Ezt is szeretjük