Tápai Szabina és Kucsera végre megmutatták kislányuk arcát
Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmutatta két hónapos kislányukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke 2018 novemberének végén látta meg a napvilágot. Milla programozott császárral, 51 centivel és 3560 grammal jött világra. A sportoló házaspár eddig nem mutatta meg a csöppség arcát, de most a Best magazin címlapján az egész ország láthatja a két hónapos kislányt. 

A 32 éves kézilabdázó szerint a kislány egy az egyben úgy néz ki, mint ahogy a bátyja kinézett. A 2013 októberében született Bence rajong a húgáért, alig várja, hogy hazaérjen az óvodából, és láthassa, drágaságomnak és édesemnek becézgeti. 

- A természetük is megegyezik, a fiam pici babának pont ugyanolyan türelmes és nyugodt volt, mint a kishúga. Egyvalami változott csak az első kismamasághoz képest, az én vagyok. Nehezen hittem el, amikor a többgyerekes kismamák mondogatták, hogy a második gyerekágyas időszak sokkal könnyebb lesz az elsőnél, pedig így van - árulta el a hetilapnak Tápai Szabina.  

A szőke szépség legnagyobb támasza a férje: úgy egyeztek meg, hogy az éjszakákat Szabina viszi, Kucsera Gábor pedig reggel Beniről gondoskodik. Az egykori kajakos büszke a kislányára, de furcsának találja, hogy a fia után kislánya született. A pelenkázást például nem vállalja.

- Olyan szokatlan, hogy egy kislányt kell tisztába tennem, ezért nem is igazán vállalom magamra a feladatot. Szükségem van egy kis időre, amíg belejövök. Szabina egyáltalán nem piszkál emiatt, türelmes velem - mesélte a 36 éves sztár.

Ezt is szeretjük