Lékai-Kiss Ramóna sokat fogyott: melltartóban mutatta meg, milyen vékony

Lékai-Kiss Ramóna érezte, ideje változtatnia. A tudatos életmódváltás mellett döntött, az eredmény mostanra szemmel látható.

Lékai-Kiss Ramóna fogyása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna 2022 karácsonyán érezte először, ideje változtatnia. Bár férje és fia mindig is stabil hátteret biztosítottak a számára, a munkájából adódó állandó rohanás miatt hiányzott a rendszer az életéből.

A tudatos odafigyelésben és az egészséges életmódban látta a megoldást. Elkezdett jobban ügyelni arra, mit visz be a szervezetébe: ugyanúgy szeret jókat enni, de arra törekszik, hogy megtalálja az egyensúlyt a finom falatok és a mértékletesség között.

Lékai-Kiss Ramóna fogyása

Mindennek meg is lett az eredménye. A Hot! magazin címlapjára csillogós melltartóban fotózták, ebben a szexi, lenge szettben pedig tagadhatatlanul látszik a fogyása.

Nem csak az ételek terén reformálta meg a mindennapjait, már a sport sem csak hébe-hóba része azoknak. Élete első nagy futóversenyére készül tíz kilométeres távban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Noha eddig is, ha feljött egy-két pluszkiló, igyekezett tenni ellene, ezúttal érte el a leglátványosabb eredményt, olyan vékony, mint kisfia születése előtt.

- Ha valami ellen lehet tenni, azt megteszem. Jobban esik a lelkemnek is, hogy odafigyelek magamra, és hogy visszaszereztem azt a súlyt, amennyi a várandósságom előtt voltam.

A tavalyi Sztárban Sztárban és idén. A derekán és a combján is látszik a fogyás.
A tavalyi Sztárban Sztárban és idén. A derekán és a combján is látszik a fogyás.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Jövőre fontos évfordulót ünnepel, negyvenéves lesz. Nem fél a kortól, és egyáltalán nem érzi frusztrálónak, hogy közeleg a kerek születésnap.

- Fura, hogy ugyan kimondom, hogy negyven, de valahol belül gyermek vagyok, örök fiatal. Noé felelősségteljesebb emberré tett, de azt hiszem, ugyanolyan bolond maradtam.

Nézd meg Liptai Claudia fogyását is!

A feszített munkatempó és némi odafigyelés nyomot hagyott Liptai Claudia külsején: tíz kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Liptai Claudia látványosan lefogyott: miniruhában ilyen karcsú 10 kiló mínusszal

Liptai Claudia életében az elmúlt időszak olyan pörgős volt, hogy előfordult, nem volt ideje enni.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Hazatalálsz

Ezt is szeretjük