Kiss Ramóna vérforraló fehérneműben állt kamerák elé - Bejött a nézőknek
Kiss Ramóna szexi csábítóként robbant be a mozivászonra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna idejének nagy részét január végén született kisfia, Noé köti le, színésznőként mégsem kell nélkülözniük a rajongóknak: Dobó Kata február 13-án bemutatott első filmrendezésében Rami szexi csábítót játszik, aki vérforraló fehérneműben is látható a mozivásznon. A Kölcsönlakás azért is foglal el különös helyet a 34 éves sztár szívében, mert nem sokkal a jeleneteinek leforgatása után tudta meg, hogy várandós - árulta el a Feminának. 

Dobó Kata mozifilmes karrierjét A miniszter félrelép című vígjátékban játszott szexi szerepe indította el. A Kölcsönlakásban Kiss Ramóna alakítja a csábítót, az escortlány Vénuszt, akivel a film egyik főszereplője félre kíván lépni. 

- Amikor Kata felhívott, nagyon örültem, hiszen a darabot színházban már játszottam, és borzasztóan boldog voltam, hogy filmváltozat is készül belőle. A forgatás minden pillanata szuper hangulatban telt, egy remek társaságban. Bízom benne, hogy a színházi szerepeim és a Kölcsönlakás után lesz még lehetőségem mozi- vagy tévéfilmszerepeken is dolgozni. 

kiss-ramona
Fotó: InterCom

Kiss Ramónának nem okozott gondot, hogy a kamerák előtt szexi ruhában és fehérneműben kellett mutatkoznia, a színpadon már megszokta, hogy, ha a szerep megkívánja, meg kell válnia a ruháitól. 

- Több színházi szerep alkalmával is lenge öltözetben láthat a közönség a színpadon. Amikor Katával és a stylisttal leegyeztettük a film kapcsán a ruhámat, akkor mindannyian egyetértettünk, hogy a szerep a lenge öltözetet kívánja meg. 

A múlt keddi gálapremier után, február 13-án kezdődtek a Kölcsönlakás országos vetítései, a nyitás pedig erősre sikeredett. Már a hétvége előtt több mint 15 ezer néző volt kíváncsi a filmre, az összesítések szerint pedig a múlt hétvégén a Kölcsönlakást látták a legtöbben Magyarországon: közel 60 ezren nevettek rajta, ami azért is nagy eredmény, mert a vígjátéknak más, nagy, hollywoodi 3D-látványosságokkal kellett összemérnie az erejét. 

A film elkészültét támogató néhai Andy Vajna özvegye is dicsérte az új magyar vígjátékot, Vajna Tímea azt posztolta közösségi oldalán, hogy édesapjának Kiss Ramóna volt a kedvence a filmben. 

Ezt is szeretjük