Lékai-Kiss Ramóna fia szánkózik a kutyusukkal: Noénál nincs ma cukibb
Lékai-Kiss Ramóna kisfia nagyon aranyos, ahogy a kutyusukkal szánkózik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté fia 2021. január 20-án már a második születésnapját ünnepelheti. A kis Noé – sok kisgyerekkel együtt - már az elmúlt napokban is különleges ajándéknak örülhetett: végre esett a hó.

A sztárcsemete már elég nagy ahhoz, hogy élvezze a szánkózást, így édesanyja kis is vitte a szabadba csúszkálni.

Lékai-Kiss Ramóna fia szánkózik

Veszprém megyében esett annyi hó, hogy a lakóövezet utcáján is lehetett szánkóval közlekedni. A műsorvezető nagyon cuki videót töltött fel arról, hogyan húzza szánkóval kisfiát, akinek ölében a kiskutyájuk, Happy ült.

A kommentelőknek nagyon tetszett a felvétel, fél nap alatt már több mint 100 ezren lájkolták. 

Noé az utóbbi időben rengeteget nőtt, a 36 éves sztár követői és maguk a szülők is meglepődnek néha, mennyit változott a szemük fénye.

- A séta, a szaladgálás már egyáltalán nem probléma a számára, sőt néha már előfordul, hogy a bilit is használja. És közben iszonyatosan kommunikatív, mindent elmagyaráz – mesélték december végén a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hetilapnak azt is elárulták, hogy Noé a tervezettnél korábban bölcsődés lesz, ugyanis azt látják rajta, hogy igényli a gyerektársaságot.

- Ha eddig nem nőttünk fel igazán, most mindenképpen fel fogunk. Azt szerettük volna, hogy csak szeptemberben kezdje, amikor a világban már minden rendeződik, de úgy látjuk, hogy már kevesek vagyunk a számára, és szüksége van arra, hogy gyerekekkel töltse az időt.

Judy lánya már ilyen nagy

Mogyoróbarna szem, barátságos tekintet és elbűvölő mosoly - ezek a jelzők egyaránt illenek Judyra és kislányára. A sztárcsemete 2020 decemberében töltötte be a kilencedik életévét. Bár édesanyja az Instagram-oldalán csak elvétve posztol róla, időnként meglepi a követőit anya-lánya fotókkal vagy szelfikkel.

Ezt is szeretjük