Kiss Ramóna átlátszó csipkeruhába bújt: rég láttuk ilyen dögösnek
Kiss Ramóna falatnyi topban és áttetsző anyagú nadrágban üdvözölte az őszt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna 2017 óta az X-Faktor háziasszonya, a nagyszabású élő show-kban dögösebbnél dögösebb szettekben pompázott. A Reggeli műsorvezetése kevésbé kívánja meg a hatalmas tüllszoknyákat vagy merész kialakításokat. Itt inkább trendi, laza darabokban látjuk a 35 éves sztárt.

A hétköznapokban sem lehet a kihívó jelzővel illetni öltözködését. A gardróbjában inkább csajos darabok és csinos ruhák találhatóak, melyeket szeret kényelmes, lapos cipőkkel kombinálni, ami praktikus viselet, ha kétéves kisfia, Noé után kell szaladgálnia.

Kiss Ramóna csipkés szettje

Alkalomadtán azért ő is szereti megmutatni szexi oldalát az Instagramon, a szeptembert is bombázóként köszöntötte a hófehér, csipkés szerelésben. A viselet, ami egy falatnyi topból, illetve áttetsző anyagú hosszúnadrágból állt, a követői körében is aratott. A kép jobb oldalán található fehér nyílra kattintva további két képen láthatod, milyen csábos volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Viszlát▫️n▫️y▫️á▫️r❕

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Rajongóinak leesett az álla attól, mennyire jól néz ki a műsorvezető. Voltak, akik bomba alakját dicsérték, mások előre búslakodtak, hogy a nyár elmúltával nem láthatják kedvenceiket lenge ruhákban.

"Megint csak kabátban fogjuk látni, ezeket a szép magyar nőket!" - búslakodott az egyik hozzászóló.

A szőke szépség - saját bevallása szerint - a divatban két végletet képvisel, ha éppen olyan kedve van, szívesen öltözik hercegnőnek, és tipeg magas sarkakon, máskor kinyúlt pólóban és baseballsapkában érzi jól magát.

"A legtöbb ruhámban azt szeretem, hogy pillanatok alatt elegánssá vagy sportossá alakíthatom. Erre a vásárláskor is odafigyelek" - mesélte 2012-ben a Life.hu interjújában.

Kiss Ramóna szexi szettjei az X-Faktorban

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű estélyit viselt Kiss Ramóna a 2019-es X-Faktor döntőjében, és milyen kreációkban láthattuk az élő show-kban.

Ezt is szeretjük