Szakított a Barátok közt jóképű sztárja – Ezért ment tönkre hirtelen a kapcsolata
Kiss Péter Balázs 2018 nyarán szakított kedvesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Péter Balázs számára a 2018-as év fordulatokkal telinek bizonyult. Még a nyáron közölte a Barátok közt kreatív producerének, hogy ki szeretne szállni a sorozatból, így a kérésére kiírták a sikerprodukcióból Illés Péter karakterét, a napokban búcsúzott a nézőktől. A 29 éves színész élete nemcsak a munka, hanem a magánélet területén is megváltozott.

Még 2018 tavaszán lett szerelmes párjába, Bogiba, akiről a közösségi oldalain is posztolt képeket. Sajnos nem tartott sokáig a boldogság, mert pár hónap után szakítottak egymással. A sztár az RTL Klub Reggeli című műsorában vallott arról, miért nem működött a párkapcsolata. Elmondta, hogy Malajziába költözik, ennek kapcsán Lakatos Márk műsorvezető rákérdezett, hogy ebben a döntésében szerepet játszott-e, hogy egyedülálló lett? Erre Kiss Péter Balázs bevallotta, hogy a szingliségnek is köze van részben ahhoz, hogy új vizekre evez.

kiss péter balázs
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Hozzátette, a párkapcsolata egykori szerelmével hirtelen siklott félre, az pedig egyáltalán nem tett kettőjüknek jót, hogy túl hamar vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

- Szerintem ez hiba volt. Nagyon nagy lendülettel ugrottam be a dologba, és azt nem kellett volna, azt hiszem - nyilatkozta a sztár, akit akkoriban kicsit megviselt a szakítás, de végül sikerült mindent átgondolnia, most pedig nagy erőkkel készül arra, hogy új életet kezdjen külföldön.

Ezt is szeretjük