9 év után visszatért a Barátok közt jóképű szereplője - Sármosabb, mint valaha
A 39 éves Karalyos Gábor nemcsak a Barátok köztből, de a Moszkva térből is ismerős lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karalyos Gábor 2010-ben szerepelt már három hétig a Barátok közt című sorozatban. Akkor Németh Kristóf váratlan balesete miatt ő alakította Kertész Gézát. Most, kilenc évvel később az alkotók ismét gondoltak a jóképű színészre, ezúttal a szigorú tanár úr, Somogyi Levente karakterét szánták neki.

Karalyos Gábor újra a Barátok köztben

A 39 éves színészt legtöbben a Moszkva térben láthatták, ő játszotta a főszereplő Petyát, illetve ismerős lehet még Deák Krisztina 2004-es A miskolci boniésklájd című filmjéből is. A film mellett természetesen színpadi színészként is dolgozik.

Karalyos Gábor kilenc éve és ma.
Karalyos Gábor kilenc éve és ma.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, Reggeli

- A színházi és a filmes munka két külön történet. Másféle koncentrációt és más jelenlétet igényelnek. Mindkettőt szeretem, nem tudnék választani közülük - mesélte az RTL Klub Reggelijében.

A történet szerint Somogyi tanár úrnak és a Varga Izabella által alakított Balogh Nóra lányának, Timinek több nézeteltérése is akadt már az iskolában. A tanár-szülő viszonyban pedig érezhető egy kis bizsergés, de egyelőre nem tudni, hová fejlődik ez a kapcsolat a sorozatban. A színész egyébként úgy nyilatkozott karakterével kapcsolatban, hogy a szigorúságnak nem kellene egyfajta szitokszónak lenni.

- Voltak olyan tanáraim annak idején, akik pont attól voltak ránk nagy hatással, hogy lefektették a kereteket, amiken belül mozoghattunk. A kereteken belül viszont felszabadítóan sokat tudtak adni - magyarázta az RTL Klub reggeli műsorában.

Karalyos Gábor keramikusnak tanult, ma is nagyon szeret mozaikművészettel foglalkozni. Jelenleg nagyon élvezi a forgatást és a Barátok közttel együtt járó felpörgetett tempót. Korábban a Radnóti Színház tagja volt, de már tíz éve szabadúszóként dolgozik, a sorozat mellett több darabban is játszik. 

- Jelen pillanatban a Váci Dunakanyar Színházban játszom a Művészet című előadásban, és ugyanitt próbálom most Carlo Goldonitól A hazugot, illetve játszom még a Gózon Gyula Kamaraszínházban.

Ezt is szeretjük