Kiss Gergely három lánya egy fotón: a vízilabdázó gyönyörű családdal büszkélkedhet

Kiss Gergely és felesége, Ancsa mindhárom lányuknak továbbadták a sport szeretetét.

kiss-gergely-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Átadja a stafétabotot” - mondják akkor, amikor egy váltóversenyszám résztvevői egymás után teljesítik a távot, egy váltóbotot továbbítva. Átvitt értelemben persze teljesen mást jelent a kifejezés, az olyan szülőkre szokták használni, akiknek gyermekei továbbvitték a hivatásukat.

Kiss Gergelyre és lányaira illik a leírás, mind a hárman örökölték édesapjuktól és édesanyjuktól a sport szeretetét. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó felesége, Anna ugyan jogászként dolgozik, megismerkedésük idején, 19 évesen Kecskeméten vízilabdázott.

Kiss Gergely és három lánya

A házaspárnak három lánygyermeke született. A legidősebb közülük Viki, ő 18 esztendős, Patrícia 15, a család legkisebb tagja, Olívia pedig ugyan még csak ötéves, már ő is túl van az első vízilabda-előkészítő foglalkozásán.

Noha a szülők először nem akarták, hogy a gyerekeik ezen a vonalon menjenek tovább, a vér és a közeg ebbe az irányba terelte a lányokat.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ma már örülünk, hogy így alakult, a nagylányok okosak, tudatosak, érettek, a sport tényleg embert farag mindenkiből. 25 éve vagyunk együtt Gergővel, és fontos, hogy a gyereknevelési elveket az elején megbeszéltük. Mindig mindent úgy alakítottunk, hogy sok időt töltsünk velük, és olyan példát mutassunk, hogy történjen bármi, két lábbal a földön maradjanak - mesélte az olimpikon felesége 2021 novemberében a Best magazinnak.

A nevelésük gyümölcsét már most látják Vikin és Patrícián, a közeli ismerőseiktől rendszeresen megkapják, mennyire érettek. Édesanyjuk szerint ez abból fakad, hogy sohasem gügyögtek nekik, és kiskoruktól kezdve sokat voltak felnőttek társaságában.

Míg Olívia csak ismerkedik a sportággal, addig nővérei már profi szinten űzik azt. Viki a közelmúltban igazolt a III. kerületi TVE csapatához, Patrícia pedig a KSI színeiben nyert U 15-ös Európa-bajnokságot a nyáron.

Fodor Rajmund felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Fodor Rajmund és Bernadette strandolós fotóját, valamint további képeken is meggyőződhetsz arról, mennyire összeillenek.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük