Király Linda 10 év után szakított: elárulta, miért hagyta el a párját
Király Linda négy éve él egyedül. Azelőtt tíz évig volt párkapcsolatban, aminek ő vetett véget.

király-linda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda négy éve él egyedül imádott Brooklyn nevű kutyájával. Saját bevallása szerint nem bánja a szinglilétet, úgy látja, az emberek egy része csak azért él párkapcsolatban, mert valamilyen űrt akar betölteni az életében.

Ő nem szeretne beállni ebbe a sorba. Azt a filozófiát vallja, hogy egy párkapcsolat akkor lesz igazán működőképes, ha két teljes ember találkozik egymással.

Király Linda szakítása

- Így én addig nem szeretnék kapcsolatban élni, ameddig azt érzem, hogy olyan állapotban vagyok, olyat akarok elvárni a másiktól, amit igazából magamnak kéne megteremtenem, megadnom - kezdte a Best magazinnak.

Korábban hosszú évekig élt párkapcsolatban. Váratlanul robbant a hír 2019 márciusában, hogy szakított vőlegényével. Bár akkor azt nyilatkozta, úgy érezte, az egész életét képes lett volna leélni a férfi mellett, hosszas mérlegelés után mégis elhagyta. 

Most a lapnak arról is beszélt, mi volt döntése hátterében. Elárulta, egészségügyi gondjai is döntő szerepet játszottak: az énekesnőnél pajzsmirigy-alulműködést és inzulinrezisztenciát állapítottak meg az orvosok. Emiatt alvásgondokkal, hajhullással, vizesedéssel és depresszióval küzdött.

király l
Fotó: RTL II/NőComment!

- Zsombi volt az egyik fontos legény az életemben. Tíz évig voltunk együtt, igazából miattam lett vége. Nem szeretem a betegség szót, de akkoriban az állapotom legeslegmélyebb pontján voltam, és úgy éreztem, nem vagyok képes neki adni. Azt is éreztem, ha nem változtatok drasztikusan, akkor nem fogok meggyógyulni.

Hosszas beszélgetés előzte meg, mielőtt kimondták, külön utakon folytatják tovább az életüket, de nem váltak el haraggal. A mai napig jóban vannak egymással.

Király Linda dögös ruhákban

Király Lindának nem kell a szomszédba mennie öltözködési tippekért. Pontosan tudja, melyek azok a darabok, amik a legtökéletesebben kihangsúlyozzák homokóra alakját. Mutatjuk a legszexibb szereléseit

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük