Király Linda egyre karcsúbb - 27 kilós fogyása után dögös fotók készültek róla
Király Linda fogyása után a ruhatárát is megújította.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda sokáig küzdött a pluszkilókkal, évekig bárhogy is próbálkozott, nem tudott lefogyni, közben egészségügyi problémái is voltak, amelyek nehezítették a helyzetét: pajzsmirigy-alulműködést és inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála, illetve adenoma van az agyalapi mirigyében, a tumor pedig felborítja az egész hormonháztartását.

A 36 éves énekesnő tavasszal határozta el, hogy változtat ezen az állapoton, és egy csőgyomorműtéten esett át. Az operáció sikeres volt, azóta pedig 27 kilótól sikerült megszabadulnia. A sztár kezdi visszanyerni önbizalmát, egyre csinosabban mer öltözködni. Több új felvétel is készült róla, amelyeken nagyon dögösen néz ki. Az alábbit egy magazinfotózás közben készítették róla és testvéréről, Király Viktorról.

A szőke sztár a Hot! magazinnak elmesélte, hogy bár a műtét jól sikerült, és sokat vesztett a súlyából, mégsem dőlhet egyelőre hátra, szigorú diétát tart be, mert szeretne még 15-20 kilót fogyni.

- Pontosan kiszámolom, mennyi kalóriát, fehérjét, szénhidrátot viszek be. Jóízűen eszem, de tudatosan. Eleve nem fogyasztottam sok ételt, sajnos az évek során már féltem minden falattól, és olyan állapotba került a szervezetem, hogy mindentől híztam. Ez normalizálódott. Kikerült a gyomromnak az a része, amelyik a leptin és grelin hormont termelte, még sincs olyan érzésem, hogy pár falat után szétdurranok - magyarázta a hetilapnak.

A diéta mellett a rendszeres testmozgás is az élete része lett, hetente öt-hat alkalommal jár el edzeni, bevallása szerint életében most először fordul elő, hogy tényleg élvezi a sportolást, és alig várja a következő edzést.

A nagy átalakulásnak köszönhetően egyre több régi ruhája feljön rá, ami nagy öröm számára, ráadásul felfrissítette a ruhatárát is, hiszen az utóbbi években csak feketét mert hordani.

- A ruháimat is elkezdtem lecserélni: van már piros és fehér, időnként már felveszem ezeket is. Csodálkoztak is a barátaim, hogy látszik a derekam. Persze a fekete színt továbbra is szeretem, és használni fogom, de a fazonokon változtatok - tette hozzá.

A még látványosabb eredmény érdekében különböző esztétikai kezelésekre is eljár, amelyeknek köszönhetően feszesebbé válik a bőre.

A Romantic énekesnője a felére fogyott

Kunovics Katinkát a Romantic együttes szőke, duci énekesnőjeként ismerte meg az ország. A sztár az utóbbi egy évben óriási átalakuláson esett át. Képes összeállításunkban megnézheted a látványos fogyását.

Ezt is szeretjük