Váratlan fordulat! Keresztes Ildikó első látásra beleszeretett a vagány sportba
Keresztes Ildikó is elvállalta a szereplést a Nemzeti Vágtán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyőzte félelmeit Keresztes Ildikó, és rajthoz áll a Nemzeti Vágta új sportágában, a Fogatvágtán.

A 47 éves énekesnő Rékasi Károly, Pataky Attila és Piroch Gábor társa lesz az ókori kocsiversenyeket idéző küzdelemben. A sztárok Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban próbálták ki a speciális versenykocsikat.

Tanácsokat is kaptak

Lázár Zoltán, a Nemzeti Vágta társelnöke lovas tanyájára hívta meg a Fogatvágta résztvevőit, ahol a hírességek végre kipróbálhatták a különleges kocsikat, sőt, egy-két jó tanáccsal is ellátta az indulókat.

A híres fogathajtó leszögezte, ebben a versenyben nincsenek vesztesek, akinek van mersze rajthoz állni, csak győztes lehet. A mezőnyben a balesetet szenvedett Fábry Sándor helyett Piroch Gábor kaszkadőr indul, és a tőle megszokott kurázsival ragad majd gyeplőt.

Rékasi Károly tavaly még a kocsitoló versenyen erősítette a színészek csapatát, idén pedig a hatalmas bátorságot és koncentrációt igénylő Fogatvágtán indul.

"Új szerelem született"

Keresztes Ildikó először áll rajthoz a Hősök terén, és nem titkolta el, hogy bizony elég sokáig hezitált, de végül úgy döntött, hogy bevállalja a kicsit sem veszélytelen kalandot.

- Ez a második alkalom, hogy kipróbáltam ezt a speciális kocsit. De most más volt, mint először, hiszen nem egyedül voltam a pályán, oda kellett figyelni a többiekre is. Ez a versenyen is így lesz, vigyáznunk kell egymásra - mesélte az énekesnő, aki igazán büszke magára, hiszen egyetlen nőként vállalta a megmérettetést.

- Úgy gondolom, ez most egy mérföldkő az életemben. Eddig kicsit tartottam a lovaktól, de talán ezzel új szerelem született. A pályán, hajtás közben érzem a szabadságot, amit ezek a gyönyörű állatok jelképeznek számomra - áradozott az X-Faktor mentora.

Pataky Attila két éve már kipróbált egy más típusú fogatot, de az új modell stabilitása és gyorsasága lenyűgözte az énekest.

- Hiába mondta Lázár Zoli, hogy itt nincsenek vesztesek, azért mindannyian nyerni akarunk. Az első próbálkozásnál még óvatoskodtam, aztán hamar óriási adrenalinfröccsöt kaptam, és megéreztem, mennyire fantasztikus a száguldás - árulta el Pataky, aki azzal is tisztában van, hogy a versenyen az is fontos szempont, hogy mindannyian sértetlenül megússzák.

A hatalmas vágtában sokszor nem úgy történnek a dolgok, ahogy azt az ember szeretné. Van, hogy a lovak diktálnak, ezért nagyon oda kell figyelnünk egymásra - tette hozzá az Edda frontembere.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük