A legrosszabbkor jött! Váratlan balesetet szenvedett a magyar tévés

Fábry Sándor csuklótörése miatt nem vesz részt a Nemzeti Vágtán.

Idén is sor került a magyar tradíciókra épülő Nemzeti Vágta előfutamainak sorsolására. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében megrendezett díszes ceremónián több hazai sztárvendég is jelen volt, köztük Trokán Nóra, Kaszás Géza, Hajas László és Katus Attila.

Fábry Sándor a tavalyi sorsoláson

Fábry Sándor azonban nem vett részt az eseményen, ugyanis néhány nappal ezelőtt csuklótörést szenvedett. Így a humorista idén biztosan nem indulhat a Fogatvágta mezőnyében, helyette Piroch Gábor száll versenybe.

Megtörtént a sorsolás

Budapest vezetősége, prominens személyek, a rendezvény partnerei, polgármesterek, Elővágta-szervezők és a Nemzeti Vágta sztárjai gyűltek össze a Várban, ahol közjegyző jelenlétében kisorsolták, hogy az induló 72 település lovasai milyen sorrendben állnak rajthoz a Hősök tere köré felépített, speciális lóversenypályán.

Az esemény nyitányaként nyolc ünnepi díszben tündöklő lovaskocsi hajtott át a belvároson, mellettük pedig lovas huszárok vonultak, akik büszkén lobogtatták a benevezett települések zászlaját.

Az ünnepélyes felvonulás a Kapisztrán téren végződött, majd a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében folytatódtak az események.

Mindenki nagyon izgult

A rendezvényt Lázár Vilmos köszöntő beszéde indította, majd a Sors ládából a sorsolók kihúzták a rivális városok és falvak neveit. A huszárok, olimpikonok és médiatámogatók mellett a sztárvendégek is feszült izgalommal nyúltak a faládába.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hírességek közül elsőként Faragó Andrást, Bebét és Trokán Nórát érte az a megtiszteltetés, hogy daliás huszárok jelenlétében sorsolhatott. Majd Fekete László, Bárdosi Sándor, Hajas László és Keresztes Ildikó következett. A sorsolás végeztével a sztárok és a lovas szakma képviselői jóízű beszélgetésbe elegyedtek a múzeum előtti macskaköves téren.

Fábry Sándor részvételére az előzetes hírekkel ellentétben idén sajnos nem számíthatunk. Ugyanis a humorista két héttel a Nemzeti Vágta előtt csuklótörést szenvedett, így kénytelen volt lemondani a jeles eseményen való részvételt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Nagyon sajnálom, hogy a balesetem miatt nem indulhatok az idei Fogatvágta mezőnyében, és remélem, hogy ezzel nem csak én vagyok így, hanem az esemény szervezői is - mondta a tőle megszokott csipkelődő humorral Fábry Sándor, aki azt is hozzátette, hogy a következő évben természetesen számíthatnak rá.

A Nemzeti Vágta szervezői jobbulást kívánnak a humoristának, és jövőre visszavárják.

Fotó: Red Lemon

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük