Keresztes Ildikó smink nélkül: 20 évesen így nem ment volna ki az utcára

Keresztes Ildikót az sem zavarja, ha napokig nincsen kifestve.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétélű fegyver, ha valaki a rivaldafényben éli az életét. Bár élvezheti a sztárstátusz előnyeit, például dizájnerruhákban pompázhat a televízióban, és profi szakemberek varázsolnak gyönyörű sminkeket az arcára, a folyamatos figyelemnek megvannak a hátulütői is. 

Akinek az arcát egy ország ismeri, még a leghétköznapibb tevékenységet sem űzheti úgy, hogy ne követnék kíváncsi szempárok. Vannak, akik épp ezért még akkor is órákat töltenek a szépítkezéssel, ha csak a bevásárlást intézik, másokat viszont nem izgat, ki mit gondol róluk.

Keresztes Ildikó smink nélkül

Keresztes Ildikó ma már az utóbbi táborba tartozik. Miden gond nélkül ki mer lépni úgy az otthonából, hogy egy leheletnyi alapozó sem fedi a vonásait. 

Keresztes Ildikó smink nélkül és kifestve Péterfi Judit Tükör című műsorában.
Keresztes Ildikó smink nélkül és kifestve Péterfi Judit Tükör című műsorában.
Fotó: YouTube/TÜKÖR

- Valószínűleg egy bizonyos bölcsességgel vagy korral jár, hogy az ember egyre inkább kénytelen elfogadni önmagát, mert nem tud rajta változtatni. Az biztos, hogy most simábban megyek ki smink nélkül, abszolút vállalom az arcom így - mesélte Péterfi Judit Tükör című műsorában.

Az énekesnő 1999 óta van a szórakoztatóiparban, ekkor debütált első szólólemezével, amely a Nem tudod elvenni a kedvem címmel került a boltok polcaira. Az elmúlt 22 esztendőben olyan tévéműsorokban láthattuk kifogástalan megjelenéssel, mint az X-Faktor vagy A Dal. Elmondása szerint ugyan egy ilyen produkcióban nem vetemedne arra, hogy festetlenül lépjen a kamerák elé, a mindennapokban kifejezetten örül annak, ha semmit sem kell az arcára kennie.

- A tévében az ember szereti megtisztelni a közönséget azzal, hogy ne úgy jelenjen, mint egy homeless (hajléktalan - a szerk.). De egyébként képes vagyok úgy kinézni, meg úgy járni próbákra akár nap mint nap, nem csinálok ebből problémát. Húszévesen nem mertem volna kimenni az utcára kifogástalan toalett nélkül. Most kimegyek, mert egyszerűen fáraszt, hogy állandóan sminkelni kell, a hajamat csinálják. Alig várom, hogy ezt az egész maskarát lemoshassam magamról, és pihentessem a bőrömet és a hajamat.

Magyar tehetségkutatós énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan, tehetségkutatókban megismert magyar énekesnőket láthatsz, akik vállalják az arcukat akkor is, ha nincs rajtuk egy gramm festék sem.

Ezt is szeretjük