Keresztes Ildikó dekoltázsa nagyon szexi: az 57 éves sztárt csipkefűzőben fotózták
Keresztes Ildikó egy ékszertervező barátnője kedvéért vállalta be a dögös képeket. Az eredmény lehengerelte a követőit az Instagramon.

keresztes-ildikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó számára a 2010-es esztendő hatalmas fordulatot hozott: az RTL Klub őt választotta ki az X-Faktor első női mentorának, ezzel ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége.

2016-ban döntött úgy, hogy a közösségi médiát is meghódítja: saját Instagram-oldalt indított, ahova a mai napig rendszeresen posztol, valamint a Facebookon is jelen van. A rajongói legnagyobb örömére előfordul, hogy szexi képeket is megoszt, például bikinis felvételeket. Az 57 éves sztár azokat a fotókat is kitette, amelyeken nagyon dögös szerelésben látható.

Keresztes Ildikó dekoltázsa

Hajnal Zsuzsa ékszertervező barátnője kedvéért vállalta be a fotózást: egy dögösen dekoltált csipkefűzőben mutatta be a kézzel készült fülbevalókat és nyakékeket. Nem meglepő, hogy levette a kommentelőket a lábukról: csak úgy záporoztak az elismerések az alakjára.

Jó géneket örökölt édesanyjától, Éva néni túl a nyolcvanon karcsú, és remek fizikai állapotban van. Az énekesnő sportolómúltja is meglátszik a vonalain: mielőtt befutott volna a magyar könnyűzenében, Marosvásárhely ígéretes tornászreménysége volt. Ugyan diplomát szerzett a Testnevelési Főiskolán, végül a zene szeretete csábította el erről a pályáról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem tartozik azon hírességek közé, akik mindent megtesznek azért, hogy ötven fölött is úgy nézzenek ki, mint húszévesen. Az önelfogadás kérdéséről Palik László YouTube-műsorában beszélt. Bár régen önmarcangoló, maximalista embernek tartotta magát, az elmúlt évek és a világjárvány nagyon megváltoztatta a hozzáállását.

- Belenéztem a tükörbe, és rosszul voltam, azon búslakodom, miért nem úgy nézek ki, mint fénykoromban, amikor tornász voltam. Ma már felteszem magamnak a kérdést: "Tornázol mindennap egy órát, hogy jobb formában legyél? Nem. Akkor mit akarsz, tessék csinálni, ha nem tetszik!” Megtanultam ezt elfogadni - ecsetelte a Palikék Világa by Manna vendégeként.

Az 50 éves Polgár Tünde fürdőruhában

Képes összeállításunkban megnézheted, Polgár Tünde milyen dögös fürdőruhás képeket posztolt Floridából, valamint további strandolós felvételeket is mutatunk róla, amelyeken bikiniben is látható.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük