Keresztes Ildikónak ezért nem született gyereke: őszintén vallott arról, miért nem lett édesanya

Keresztes Ildikó Péterfi Judit YouTube-műsorában tárulkozott ki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó Marosvásárhelyen született 1964-ben. A törékeny alkatú lányt kiskorától kezdve a céltudatosság jellemezte, versenysportolt, sokáig tornászként látta a jövőjét. Az, hogy az énekléssel foglalkozzon, magától nem jutott az eszébe. Karcos, mély hangszínét hallva a környezete biztatta, hogy menjen el jazzénekesnőnek.

1999-ben tört be a szórakoztatóiparba, ekkor jelent meg első szólólemeze Nem tudod elvenni a kedvem címmel. Ezután sorra halmozta a sikereket. Munkásságát eMeRTon- és Artisjus-díjjal jutalmazta a szakma, majd a színházi világot és a televíziót is meghódította, egyetlen szerep maradt ki az életéből: az anyaság.

Keresztes Ildikó ezért nem lett édesanya

Bár mentoráltjai az X-Faktorból a mai napig mentor-anyaként becézik, ha összefutnak vele az utcán, saját gyermeke sosem született. A sztár Péterfi Judit YouTube-csatornájának TÜKÖR című műsorában boncolgatta ennek a miértjét.

keresztes-ildikó-tükör
Fotó: YouTube/TÜKÖR

- Én egy nagy gyerek vagyok, szerintem nem nőttem fel. Ez is az egyik nagy problémám. Amikor életemben egyszer elmentem egy pszichológushoz, az első félórában még nem is igazán faggatott, csak hagyta, hogy meséljek. Aztán azt mondta:

Keresztes, magának nem azért nem lett gyereke, mert karrierista, hanem, mert egy gyereknek nem lehet gyereke

- mesélte az interjúban az 57 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Adódik a kérdés, ha előbb rávilágítanak erre a problémára, akkor másképp állt volna-e az anyaság kérdéséhez.

- Soha nem voltam az az ember, aki azt mondja, hogy gyerekre vágyik. Nem foglalkoztatott. De legalább felismertem magamban, hogy én erre képtelen lennék.

Szerintem én olyan aggódó anyuka lennék, hogy az első évben szó szerint belehaltam volna a felelősségbe.

keresztes
Fotó: YouTube/TÜKÖR

Édesanyja és annak egyetlen lánytestvére révén végül igazolást kapott az élettől, jól döntött, hogy nem vállalt gyermeket.

- Most látom, hogy nem volt hülyeség. Ott van az édesanyám, aki 83 éves, és bármennyire jól tartja magát, elkezdett demens lenni. Aztán ott van a nagynéném, aki mozgássérült és mániákus depressziós. Tehát van konkrétan egy három- meg egy ötéves gyerekem, és nagyon nehéz. Persze szívesen megteszek nekik mindent, de megroppanok a teher alatt.

Baricz Gergő akkor és most

Baricz Gergőt a 2011-es X-Faktorban szerették meg a nézők. Keresztes Ildikó mentoráltjaként az RTL Klub tehetségkutatójának második szériájában a harmadik helyig jutott, Muri Enikő és Kocsis Tibor előzte meg. Mutatjuk, hogy fest 31 évesen.

Ezt is szeretjük