Ő Kerényi Miklós Máté 19 éves szerelme - Ritka, közös fotót posztolt
Kerényi Miklós Máté párja Kardffy Aisha, szubrett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten azzal voltak tele a lapok, hogy Dancs Annamari a Story-gálán először jelent meg új párjával. A hétvégén a színésznő volt férjének, Kerényi Miklós Máténak az új párja is kitett egy, a színésszel közös fotót - szúrta ki a Ripost.  


Dancs Annamari 2016 nyarán házasodott össze Kerényi Miklós Mátéval. A 37 éves színésznő 2017 februárjában hozta világra kisfiukat, de a családi idill négy hónappal később darabokra tört, a férje elköltözött az otthonukból, és közölte, válni akar. Dancs Annamari nem maradt sokáig egyedül, 2018 nyarán kiderült, egy civil férfi személyében újra rátalált a szerelem. Ezt ő sem tagadta, de többet nem kívánt elárulni. A február 9-i Story-gálán új szerelmével jelent meg, a tegnapi FEM3 Caféban pedig először mesélt új párjáról, akiről azt mondta, nemcsak társra lelt, hanem a kisfiát is a sajátjaként szereti.   

kerenyi-miklos-mate
Fotó: Facebook/Kerényi Miklós Máté - Hivatalos Oldal

Kerényi Miklós Máté is több mint egy éve alkot egy párt a 19 éves Kardffy Aishával, aki a Budapesti Operettszínház legfiatalabb szubrettje.

Náray Erika, Vincent Schirrmacher és Kardffy Aisha Lehár Ferenc A mosoly országa című operettjének fotóspróbáján a Müpában 2019. január 30-án.
Náray Erika, Vincent Schirrmacher és Kardffy Aisha Lehár Ferenc A mosoly országa című operettjének fotóspróbáján a Müpában 2019. január 30-án.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 35 éves színész és a fiatal tehetség kerülik a nagy nyilvánosságot. Közös fotókat sem szoktak posztolni, de Aisha most kivételt tett: Kerényi Miklós Mátéval közös fotója az Instagram-oldalán látható

Ezt is szeretjük