Kerényi Miklós Máté és 16 évvel fiatalabb párja - 2 év után új szintre emelték kapcsolatukat
Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha mostantól egy kutyussal élnek együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha két éve vannak együtt. 2019 novemberében össze is költöztek, most pedig ismét egy új szintre emelték kapcsolatukat: örökbe fogadtak egy 11 hetes husky kutyust, Lokit. 

Mindketten imádják a kutyákat, de míg a 21 éves színésznőnek már van a szüleinél egy kutyusa, addig a 36 éves színész eddig csak vágyott egy négylábúra. 

Lett egy husky kutyájuk

- Mind a ketten szerelmesei vagyunk a szánhúzó kutyáknak, és egyszer csak úgy éreztem, hogy nincs tovább az életünk egy kutyus nélkül. Tulajdonképpen megleptem Mátét, és betoppantam egy reggel a kutyával. Nekem van egy 12 éves kutyám a szüleimnél, Máténak pedig soha nem volt még kutyája, így kicsit volt bennem félelem, hogy mit fog szólni - mesélte Kardffy Aisha a Mokkában.

kerenyi-miklos-mate-kardffy-aisha
Fotó: Facebook/Mokka

Máté is világ életében akart kutyát, így örömmel fogadta a meglepetést. A Budapesti Operettszínház szerelmesei tudják, hogy át kell alakítaniuk az életüket, egy huskyt nagyon következetesen és szigorúan kell nevelni, sokat kell vele sétálni. Kerényi Miklós Máté hároméves kisfia is imádja Lokit. 

- Külön csodálatos, ahogy Ádámmal, a fiammal játszanak. Együtt húzzák a szájukkal a táskát. Ha Ádám eszik, akkor befekszik alá, csak az ő közelében hajlandó lenni, ha lefekszik, akkor ő is kicsit elbóbiskol - osztotta meg a nézőkkel a színész.  

kerenyi-miklos-mate-kardffy-aisa2
Fotó: TV2/Mokka

- Elképesztő, ahogy őrzi, és bármit játszik, megy utána. Ádám, mondjuk, játszik kisvonatokkal, odafekszik mellé, elvesz egy-kettőt, akkor Ádám egyre rendreutasítja. Nagyon érdekes, mintha Ádámra jobban hallgatna. Talán két fiatal lélek találkozása - tette hozzá 16 évvel fiatalabb szerelme, aki nagyon sokat dolgozott az elmúlt hónapokban, így örül, hogy a közeljövőben egy kicsit több szabadideje lesz. 

kardffy-aisha
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon sokat dolgoztunk a télen, mindkettőnknek decemberben volt bemutatója, úgyhogy nagyon örülök, hogy most kicsit megnyugodhatok, és olyan dolgokkal is foglalkozhatok, mint jogosítvány, nyelvvizsga, emelt érettségi, amik elengedhetetlenek az életemhez. Közben itt van az életünkben Loki, aki 24 órás felügyeletet igényel - mondta a TV2 reggeli műsorában.  

Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték. 

Ezt is szeretjük