Meglepő, Ernyey Béla hol csókolta meg 38 évvel fiatalabb feleségét először
Ernyey Béla és Balaton Dóra között 11 éve csattant el az első csók.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008-ban szerettek egymásba, szerelmük 11. évfordulóját 2019. május 19-én ünnepelték. A legendás színművész és író 38 évvel fiatalabb kedvesét egy év után vezette oltár elé. 

Bár kapcsolatukban többen nem hittek, ám ők bebizonyították, hogy szerelmük tiszta és őszinte.

Romantikus történet a gardróbból

Amikor a házaspár 2019-ben beengedte az otthonukba a Tények Plusz stábját, még azt a helyszínt is megmutatták Orosz Barbara műsorvezetőnek, hol csattant el életük legelső közös csókja. Ez a romantikus alkalom egy elég meglepő helyszínen, a sztár gardróbjában történt meg.

Balaton Dóra az első csókjuk történetét mesélte itt éppen Orosz Barbarának az ominózus helyszínen.
Balaton Dóra az első csókjuk történetét mesélte itt éppen Orosz Barbarának az ominózus helyszínen.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Balaton Dóra a gardróbban elmesélte, hogy a szoba egyik oldalán a férfi, a másik oldalán a női holmik találhatóak. Amikor megismerkedtek egymással, akkor a szekrénysor egyik fele még teljesen üresen állt.

- Amikor először körbevezetett a házon a Béla, bementünk a gardróbba, és megmutatta az ő oldalát, és megmutatta a másik oldalt, azaz a női oldalt. Kinyitotta az ajtót, és mondta nekem, hogy ez itt még teljesen üres, és a leendő gazdájára vár. Megmondom őszintén, ez levett a lábamról - emlékezett vissza a 77 éves sztár felesége.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az első csók elcsattanása után elválaszthatatlanok lettek. Orosz Barbara arra is kíváncsi volt, hogy 11 év után mi az a plusz dolog, amit megtesznek azért, hogy a kapcsolatuk olyan harmonikusan működjön, mint szerelmük hajnalán.

"Újévi gardróbmustra…" - írta Ernyey Béla a 2020 januárjának első napjaiban készült fotókhoz.
"Újévi gardróbmustra…" - írta Ernyey Béla a 2020 januárjának első napjaiban készült fotókhoz.
Fotó: Facebook/Ernyey Béla Hivatalos

- Az, hogy sokat vagyunk úton, az nagyon fontos. Az utazásban az a végtelen felfedezés, ami a legizgalmasabb. Látom a Dóriban is, mint a száraz szivacs, fölszívja magába ezt a rengeteg impulzust, a más konyhát, a másfajta divatot, a másfajta magatartást, ezzel soha nem lehet betelni - mesélte Ernyey Béla, aki szerint egy férfinak nem használni, hanem szolgálni kellene a nőt.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Nemcsak Keleti Andrea és férje szerelmében nem hittek eleinte egyesek a korkülönbség miatt. Képes összeállításunkban olyan hazai sztárpárokat mutatunk, akiknek kapcsolatában sokáig kételkedtek, de szerelmük kiállta az idő próbáját.

Ezt is szeretjük