Kerényi Miklós Máté fülig szerelmes színésznő párjába - A gyönyörű Aishával két éve együtt vannak

Kerényi Miklós Máté és barátnője elárulták a Mokkában, hogy mi a harmonikus kapcsolatuk titka.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hazai hírességek, akik nyitott könyvként élik az életüket a nyilvánosság előtt. A közösségi médiában szívesen engednek bepillantást követőiknek a magánéletükbe, ám megvan az ellenpólus is, ők mindent megtesznek azért, hogy óvják privát szférájukat.

Kerényi Miklós Máté az utóbbi tábort erősíti. Az Instagram-oldala rejtve van a kíváncsi szemek elől, és barátnőjével is csak ritkán mutatkozik. Ám ha mégis kettesben látni őket, sugárzik róluk a boldogság: le sem tagadhatnák, hogy két év után is fülig szerelmesek egymásba.

Kerényi Miklós Máté fülig szerelmes párjába

A Mokka stábja is megbizonyosodhatott arról, mennyire nagy köztük az összhang. Egy romantikus főzőcskére ugrottak be a TV2 műsorába, az orosz szépség családi receptje alapján készítettek pelmenyit. A tésztanyújtás közben pedig beavatták a nézőket abba, hogy milyen harmonikus a kapcsolatuk.

kerényi-miklós-máté
Fotó: TV2 Mokka

Sok pár életére volt negatív hatással a tavaszi karanténidőszak, a tartós összezártság kihozta az esetleges ellentéteket. A színészpár nagyon szerencsésnek mondhatja magát, csak még közelebb hozta őket az otthonlét.

- A karantén nagyon sokat vitt előre a kapcsolatunkban, nekünk kifejezetten jót tett. Persze voltak küzdelmek és veszekedések, de az melyik párkapcsolatban nincs? Nálunk mindig az a vége, hogy mennyire szeretjük egymást - mesélte a színész.

kerényi-miklós-máté-és-párja
Fotó: TV2 Mokka

Gyönyörű barátnője hozzátette: ha egy szóval kellene jellemezni kettősüket, az a szeretet lenne. Még a leghevesebb nézeteltéréseik kellős közepén is belé hasít a tudat, hogy mennyire odavan a 37 éves operettsztárért.

Nyári Dia vőlegénye

Nyári Dia igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Vőlegénye, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár.

Ezt is szeretjük