A mi kis falunk Bakija 17 évvel fiatalabb nőt vett el: Petra a válás után támogatta

Kerekes József két nagylánya első házasságából született. Bevallotta, rossz passzban volt a válás után.

baki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt mondjuk, Baki, a tévénézőknek nemcsak a hiba szinonimája ugrik be, sokan inkább A mi kis falunk pityókás, poénos közmunkására asszociálnak. Kerekes József immár öt éve játssza a sikersorozat egyik kedvenc karakterét.

Sokan nem csak a sorozat miatt gondolnak a hatvanéves színészre úgy, mintha csak egy régi ismerős lenne. Megszámlálhatatlanul sok mozifilmben hallhattuk a hangját, évtizedek óta ő az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínész hazánkban.

Kerekes József felesége és válása

Lételeme a szórakoztatás, azonban úgy érzi, hogy líraibb, komolyabb oldalát a közönség így csak ritkán látja. A magánéletének részleteiről sem szokott beszélni. A Hot! magazinnal tett kivételt, családjáról és válásáról is mesélt.

A mi kis falunk három közmunkása a kezdetekben Szifon, Matyi és Baki voltak. A Matyit alakító Molnár Áron az ötödik évad első részében szerepelt utoljára.
A mi kis falunk három közmunkása a kezdetekben Szifon, Matyi és Baki voltak. A Matyit alakító Molnár Áron az ötödik évad első részében szerepelt utoljára.
Fotó: RTL/A mi kis falunk

Két nagyobbik lánya, Fanni és Nóri előző házasságából születtek. Nem sokszor beszél arról, hogyan élte meg a szakítást nagyobbik gyermekei édesanyjával. Elárulta, második felesége sokat segített neki.

- Amikor elváltam, Fanni nyolcéves volt, Nóri pedig négy. A feleségem sokat segített a gyerekekhez való hozzáállásomban. A válás után nem voltam jó passzban, Petra sokat balanszírozott, hogy a lelki sérüléseimet ne a lányokra vetítsem, hiszen ők ugyanolyan elszenvedői voltak a válásnak, mint én. A feleségem közelebb van korban hozzájuk; sokszor azt vettem észre, hogy emiatt majdhogynem bizalmasabbak voltak vele, mint velem.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 17 évvel fiatalabb Petrát 18 esztendővel ezelőtt vette feleségül, két közös gyermekük született: Luca 12, Ábel kilencéves. Bevallotta, annak idején nem volt egyértelmű a számára, hogy második házasságában gyermeket vállaljon.

- A két nagylányom után úgy voltam, hogy itt megállnék, de miután 17 évvel fiatalabb a feleségem, egy akkor harmincéves nőt nem foszthattam meg attól, hogy gyermeke legyen, csak azért, mert nekem már van kettő. Nagy rizikó volt, részemről talán merészség, de azóta sem bántam meg. Nem mondhattam Petrának, hogy nem. Ő volt jó korban, én már egy kicsit kifelé. Lucánál 48 éves voltam, Ábelnél 51.

Hozzátette, sokan mondják neki, megfiatalítják a gyerekek. Viccesen úgy szokott fogalmazni, nincs ideje hatvanévesnek lenni mellettük.

Reviczky Gábor ritkán látott felesége

Reviczky Gábor 1999-ben kötötte össze az életét a nála húsz évvel fiatalabb Krisztinával, akivel két közös gyermekük született. Három lánya, Annamária, Nóra és Bora és egy fia, Zsombor öt unokával ajándékozta meg. 

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük