Kelemen Anna már nincs 40 kiló: még vékonyabbra fogyott

Kelemen Annáról utoljára azt írtuk meg, a szakember óva intette a további súlyvesztésről. Kiderült, azóta mégis fogyott.

kelemen-anna-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február végén írtunk utoljára Kelemen Anna fogyásáról: akkor dr. Tóth Tamás obezitológusnál járt, aki azt a szakvéleményt mondta el neki, veszélyes lehet az egészségére, ha még többet veszít a súlyából.

Az elvégzett testösszetétel-vizsgálat alapján kiderült, a BMI-je, azaz a testtömegindexszáma az alacsony tartományba esik, azaz a sovány kategóriába tartozik. 

Kelemen Anna fogyása

A szakember azt is megállapította, hogy a zsírtömege sem a normál kategóriába esik. Óva intette, hogy ha lefogyja azt a 7,4 kilogramm zsírt, ami az összes testzsír a szervezetében, akkor teljesen zsírmentessé válik, ez az állapot pedig működés szempontjából végzetes.

Kelemen Anna a Blikk Címlapsztori című műsorában reagált minderre. Elárulta, a vizsgálat óta körülbelül egy hónap telt el, azóta még vékonyabb lett. A lap szerint súlya már nem éri el a 40 kilót.

- Már nem 7,4 kiló zsírról van szó, mert azóta is fogytam... ez egy egy hónapos hír. Most így vagyok jól - árulta el.

Hozzátette, tudatos életmódváltásról van szó, és jól érzi magát a bőrében. Azt is elárulta, úgy látja, ennél a súlynál megáll, és nem fog tovább fogyni.

Olvass Gáspár Virág fogyásáról!

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 2021 márciusára lefogyott húsz kilót, de még nem volt elégedett. Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. 

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük