Kirúgták a köztévé legendás műsorából: kiderült, prostituáltakat futtatott

A Kékfény című műsor riporteréről kiderült, hogy egy, az egész országra kiterjedő bordélyhálózatot működtetett.

Kékfény riportere
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Kékfény egyik riportere országos bordélyhálózatot működtetett, derült ki pénteken. Néhány nappal később az is kiderült, kiről van szó. 

A kínos esetről a köztévé legendás műsorának első percében a műsorvezető is kénytelen volt beszámolni: megnevezte az érintett személyt, és azt is közölte, hogy az MTVA már kirúgta. 

A Kékfény riportere

A Kékfény közel hatvanéves, első adását 1965. december 12-én mutatta be a Magyar Televízió. Rövid idő alatt a köztévé egyik legnépszerűbb és legnézettebb műsorává vált. Olajos Gergő 2006-ban lett a műsorvezetője. Az ő feladata volt, hogy a január 16-i adás legelején beszéljen a pár napja kirobbant botrányról, melyben a Kékfény egyik munkatársa is érintett. 

- Mindenekelőtt el kell mondanom, ahogyan arról a hírekből nyilván már sokan értesültek, hogy volt munkatársunkat, Berkes Bélát kerítés és prostitúció elősegítésének a gyanújával letartóztatták. A gyanú szerint országszerte 13 lakást bérelt ki, hogy ott prostituáltak dolgozhassanak. 

kekfeny
Fotó: Duna/Kékfény

- A hír stábunk minden tagját megdöbbentette. Kollégánk munkán túli tevékenységéről nem tudtunk, riportjaiban nem volt soha nyoma részrehajlásnak, bűnözői érdekek érvényesítésének. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a munkaviszonyát megszüntette. A továbbiak az igazságszolgáltatás feladatkörébe tartoznak.

A Tévétorna-ikrek egykor és most

Fejes Erikát és Marát a nyolcvanas években a Magyar Televízióban a Tévétornának köszönhetően ismerte meg az ország. Amikor az véget ért, Rózsa György felkérte őket, legyenek a Zsákbamacska háziasszonyai, amit a Telemázli követett: az előbbiben két, az utóbbiban öt évig voltak láthatók. 

A Tévétorna ikrei voltak a 80-as években: Erika és Mara 50 fölött is gyönyörűek

Fejes Erika és Mara mindketten két gyermeknek adtak életet, a mai napig megismerik őket az utcán.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Duna/Kékfény

Ezt is szeretjük