Kefir még kapcsolatban élt, amikor első látásra beleszeretett a szépségkirálynő Mariannba

Nem indult egyszerűen Kefir és Mariann kapcsolata.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igaz szerelmet nagyon nehéz meglelni, nem minden esetben van meg az a bizonyos szikra. Azok számára, akik úgy érzik, megtalálták a nagy Őt, a külvilág is megszűnik.

Kecskés Tibor - vagy ahogy a legtöbben ismerik, Kefir - is megélte ezt az érzést, amikor összehozta az élet későbbi menyasszonyával. Ahogy megpillantotta a szépségkirálynőt, tudta, őket egymásnak teremtették.

Kefir így ismerte meg menyasszonyát

Ám szerelmük nem tudott azonnal beteljesedni, ugyanis mindketten kusza szívügyeikkel harcoltak. Míg Mariann épp egy szakításon volt túl, addig a V-Tech frontembere se veled, se nélküled kapcsolatban élt.

kefr-tények
Fotó: TV2 Tények Plusz

- Amikor megismerkedtünk, akkor volt még barátnőm, de pont elköltözött tőlem, a kapcsolatunk státusza bonyolult volt - mesélte a negyvenéves sztár a Tények riportjában.

Exével végül tisztázódtak az ügyei. Miután megismerte jelenlegi kedvesét, már nem volt kérdés, hogy szakítaniuk kell. A szőke szépséggel való találkozás annyira sorsfordító volt mindkettejüknek, hogy emlékére még nyakláncot is csináltattak. 

nyerőpáros 2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Az énekes egy gravírozott dögcédulát kapott egyik évfordulójuk alkalmából, amelyre annak a helynek a koordinátáit gravírozták, ahol először egymásba botlottak. Azóta tíz év telt el, de a mai napig odavannak egymásért, sőt kapcsolatuk hamarosan új szintre lép, hiszen eldöntötték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

Nyári Dia vőlegénye

Nyári Dia igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Vőlegénye, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár.

Ezt is szeretjük