Emlékszel Kasza Tibi testvérére a Crystal együttesből? Gábor irtó sármos lett
Kasza Gábor, a Crystal egykori oszlopos tagja már 41 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek egyik legsikeresebb együttesét, a Crystal zenekart 1998-ban alapította meg Kasza Tibi, bátyja, Gábor és Lajtai Kati. A csapat debütáló albuma 2000-ben jelent meg Két utazó címmel, majd 12 éves fennállásuk alatt rengeteg slágert alkottak, például ilyen volt az Ezer hold, a Fújja el a szél, a Jég a tűzben vagy a Sosem múlik el. 

A csapat 2010-ben oszlott fel, azóta Kasza Tibi befutott műsorvezető lett a TV2-n, viszont testvére eltűnt a reflektorfényből, a tévében is csak ritkán látható - idén a Kasza Tibi által vezetett Pénzt vagy éveket! című műsor egyik epizódjában szerepelt. Kasza Gábor csak néha posztol új fotót közösségi oldalaira, de friss képein megállapíthatjuk, hogy a most 41 éves Kasza fivér sármosabb, mint valaha.

A Crystal-korszak óta eltelt már pár év, azóta a tagok is sokat változtak külsőleg. Az évek Kasza Gábornak egyértelműen az előnyére váltak, friss fotóin sokkal jóképűbb, mint fiatalkorában.

kasza-tibi-testvére
Fotó: Instagram/Kasza Gábor

A magánéletéről nem lehet sokat tudni, de az biztos, hogy öccsével máig nagyon szoros a kapcsolata. A Borsnak így nyilatkozott testvéréről Kasza Tibi.

- Anyu rengeteget dolgozott, így mi a bátyámmal mindig egymásra vigyáztunk, amiből rendkívül erős kötődés, jó értelemben vett egymásra utaltság alakult ki - magyarázta a lapnak.

Kasza Gábor és Tibor felesége, Darai Andrea "Manker" a Pénzt vagy éveket! 2018. januári adásában.
Kasza Gábor és Tibor felesége, Darai Andrea "Manker" a Pénzt vagy éveket! 2018. januári adásában.
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Mindenünk, amink van, közös, minden megkeresett forint kivétel nélkül, és nem is éreztetjük soha a másikkal, hogy többet vagy kevesebbet tesz valamiért, mert mi mindent együtt érünk el. Minden egyes cégemben ügyvezető Gabi, valamennyi koncert szervezésében, egyáltalán mindenben részt vesz, tehát az egész birodalmat úgy építettük fel, hogy mindenünk közös - tette hozzá.

Így fest bikiniben Kasza Tibi szerelme

Kasza Tibi állapotos felesége, Darai Andrea, becenevén Manker a tavalyi évben többször is megmutatta bikinis alakját. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt az alakja, mielőtt még teherbe esett.

Ezt is szeretjük