Kasza Tibi menyasszonya észvesztően szexi bikiniben - Andrea igazi bombázó

Darai Andreának nem kell szégyenlősködnie, ha strandra megy.

Kasza Tibi menyasszonya észvesztően szexi bikiniben - Andrea igazi bombázó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Felejthetetlen pillanatoknak lehettek szemtanúi A Nagy Duett harmadik adásának nézői, Kasza Tibor ugyanis élő adásban kérte meg szerelme, Darai Andrea kezét, aki a meglepetéstől először szóhoz sem jutott, aztán boldogan mondott neki igent az egész ország szeme láttára.

A Crystal együttes egykori énekese 2012-ben ismerkedett meg Facebookon Andreával, aki csak egy hónappal később találkozott vele először. Szerelem volt az első látásra, Andrea saját bevallása szerint rögtön tudta, hogy Tibor személyében megtalálta az igazit, nem sokkal később pedig össze is költöztek. 

A korkülönbség sosem zavarta őket

Habár Andrea 14 évvel fiatalabb kedvesénél, a korkülönbség sosem állt a boldogságuk útjába. Immáron öt éve alkotnak egy párt, Kasza Tibi pedig most érezte úgy, hogy eljött a lánykérés ideje, amit sikerült emlékezetessé varázsolnia. Nézd meg Kasza Tibi újdonsült menyasszonyát bikiniben!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük