25 kilót fogyott az X-Faktor sztárja - Felismered friss fotóján?

A 2014-es X-Faktorban megismert Benji új célja, hogy izmot építsen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Le Quang Huy, ismertebb nevén Benji a 2014-es X-Faktorban vált ismertté. A húszéves tehetség a showműsor után 87 kilóról 97-re hízott egészségtelen életmódja miatt. Sokat bulizott, és rengetegszer csábult el a gyorskajáknak. 2016 februárjában elhatározta, hogy lefogy. 2017 nyarán azt nyilatkozta, hogy húsz kilótól szabadult meg, azóta viszont újabb öt kilót sikerült leadnia, erről a FEM 3 Caféban mesélt.

25 kilótól szabadult meg

Benji sokat diétázott korábban, még a szülei tanácsára kezdett bele az életmódváltásba, de most, hogy sikerült a sok felesleget leadnia, új tervei vannak, az izomépítésre szeretne koncentrálni a jövőben, hogy férfiasabb legyen. Arról is mesélt, hogy mostanában ismét elcsábul a finomabb falatoknak, de próbál arra ügyelni, hogy ne hízzon vissza.

Benji 2016-ban, túlsúlyosan és a FEM3 Café egyik júniusi adásában.
Benji 2016-ban, túlsúlyosan és a FEM3 Café egyik júniusi adásában.
Fotó: Facebook/Benji, FEM3 Café

- Ha nem vigyáznék, tíz kilót még simán vissza tudnék szedni, de szerintem vagyok már annyira tudatos, hogy ne hízzak - magyarázta.

benji-dundi-benji-vékony
Fotó: Facebook/Benji

Benji arról is beszámolt, hogy a zenei pályája mellett elkezdte az egyetemet a szülei tanácsára. Kereskedelem és marketing szakon tanul a Budapesti Gazdasági Egyetemen, elsősorban azért, hogy bővítse a tudását, szeptembertől pedig zenei konzervatóriumba fog járni, ott jazz-ének szakon képzi majd magát.

Ezt is szeretjük