Janza Kata 14 kilót fogyott a szakítása után – Kirobbanó formában van
Janza Kata különleges módszerével fogyott le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata nagyon jól néz ki, összesen 14 kilótól szabadult meg a szakítása után. Sokan azt feltételeznék, hogy a magánéleti gondok miatt történt a nagyobb súlyveszteség, de a 45 éves színésznő nem emiatt fogyott le hirtelen. Az RTL Klub Reggeli című műsorában vallott először az átalakulásáról.

Egy sajátos kúrát csinált

A színésznő különleges kúrájának köszönheti a bomba formáját.

- Egy előadás alatt megiszom három liter paradicsomlevet, mindig viszem a dobozban. Nem marja a hasam, csomó olyan dolog van benne, amitől azt érzed, mintha ettél volna, sok energiát ad, én jól elvagyok vele. De ott van a paradicsomleves betűtésztával, azt is imádom - magyarázta.

A bal oldali fotó egy tavalyi fotó a színésznőről, a mellette lévő pedig most tavasszal készült.
Fotó: Facebbok/Janza Kata

A színésznő elmondta, hogy, amikor hirtelen szeretne lefogyni, akkor szokott szigorúbb diétát követni, egyébként, ha nem fogyókúrázik, akkor mindent megeszik. A színházi munkái miatt történt a mostani fogyás is, ugyanis már zavarta, hogy nehezen jöttek fel rá azok a kosztümök, melyeket egy-egy előadás alatt viselni szokott.

Janza Kata a színésztársainak is azt tanácsolja, ha le akarnak fogyni, keressék meg azt az egy dolgot, amit mindig szívesen megesznek, és azzal csináljanak egy pár hetes kúrát. Persze az az étel ne valami hizlaló dolog legyen.

A színésznő egyébként húsvétkor hozta nyilvánosságra, hogy már nem alkot egy párt 22 évvel fiatalabb szerelmével, Pesák Ádámmal. "Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz" - írta március 31-én Facebook-posztjában. Azonban nem bírták sokáig egymás nélkül, májusban már ki is békültek.

Ezt is szeretjük