Kasza Tibi és felesége ezért tűntek el a rivaldafényből: alig posztolnak az Instára is
Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea szinte alig posztolnak a közösségi oldalaikra. A műsorvezető elárulta, miért tűntek el a reflektorfényből.

kasza-tibor-darai-andrea
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibit több mint egymillióan követik a Facebookon, 573 ezer követője van az Instagramon, feleségének, Darai Andreának pedig 451 ezer rajongót számlál a közösségi oldala. 

A sztárpárt évek óta alig láthattuk sztárokat felvonultató rendezvényeken, az elmúlt időszakban pedig fényképeket vagy egyéb tartalmakat is alig posztoltak a közösségi oldalaikra. 

Kasza Tibi eltűnt

Kasza Tibi élete az elmúlt egy-két évben sokat változott: 2021-ben zsírmájat diagnosztizálták nála, ekkor döntött úgy, hogy életmódot vált, aminek köszönhetően 18 kilótól szabadult meg. Idén június közepén megszületett a második gyermeke, Liza Panna már több mint öt hónapos, nagyobbik lányuk, Lora Bella pedig négyéves. 

kasza-tiborek
Fotó: Facebook/Kasza Tibor

A műsorvezetőt a Szerencsekerék december 6-án induló új évadának forgatásán kérdezte arról a Blikk, miért vonult vissza családjával a reflektorfényből. A 44 éves sztár elárulta: kétlaki életre rendezkednek be, a zenei pályafutásának búcsút intett, és hatalmas fogyása után úgy döntött, teljesen tiszta lappal kezdi az életét.

- Most négy hetet töltöttünk Amerikában. Teszteltük, hogy milyen élmény. Ugyanúgy tettük a dolgunkat, mint itthon, a hétköznapjainkban nem volt változás. Kíváncsiak voltunk, hogyan érezzük magunkat családként ott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha alaposan megnézzük a sztárpár közösségi oldalait, akkor láthatjuk, hogy már csak ritkán posztolnak. Kasza Tibi is és Darai Andrea is júliusban tettek ki posztot, ezt követően az utóbbi csak novemberben, és akkor is csak egy-egy termékfotót. Az énekes és felesége így próbálják védeni magukat és gyermekeiket, mert úgy érzik, hogy számukra a média sokkal inkább negatív, mintsem pozitív hozadékokkal járt.

- Ez egy folyamat volt. Akik régóta követtek minket, azoknak feltűnhetett, hogy mind kevesebb tartalmat tettünk közzé, legalábbis a magánéletünkről. Nagyon változékony a közösségi média, és kezd csatatérré válni. Amikor elkezdtem, sokkal érdeklődőbbek, nyitottabbak voltak az emberek, most azt látom, hogy egyre mérgesebb a hangnem. Van, akit szórakoztatnak ezek a küzdelmek, de mi fokozatosan hátrább léptünk.

Ez talán önvédelmi mechanizmus, nekem két gyerekkel már a család békéje a legfontosabb.

kaszatibor-darai-andrea
Fotó: Facebook/Kasza Tibor

A zenész azt is elárulta, hogy a jövőben nem tervezik, hogy megmutatják a gyerekeik arcát, ezzel is óvni szeretnék őket a reflektorfény káros hatásaitól.

- Nálunk a gyerekek mutogatása inkább szül féltést, félelmet, aggodalmat, mint örömöt. Valószínűleg ez végleges döntés volt.

Kasza Tibi nyitott az újdonságokra, azonban a zenei karrierjét szinte teljesen lezárta, és helyette a családjára és saját boldogulására fókuszál.

- Most elérkezett az a pont, amikor a zenei karrieremet nagy mosollyal elengedem. Legalábbis a popzenei karriert. Így is fantasztikus húsz év volt ez az életemből. De soha nem mondom, hogy soha. 

Till Attila felesége, Kriszta

Ahhoz, hogy Till Attila ilyen sikeres legyen, a munkájára tudjon koncentrálni, boldog és harmonikus családi élet is szükséges. A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt.

Cover-kép: Facebook/Kasza Tibor oldala

Ezt is szeretjük