Kasza Tibinek beszólt a Szerencsekerék játékosa: a múltjával hozakodott elő

Kasza Tibi az egyik játékos nevével poénkodott. A férfi nem hagyta magát, így vágott vissza a műsorvezetőnek.

kasza-tibi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szerencsekerék nézői megszokhatták, Kasza Tibi nem fukarkodik a poénokkal az adásokban. Az egyik vicce azonban alaposan a visszájára fordult.

A műsor első néhány percében csak a játékosok vannak bent a stúdióban, a sztárvendég a színfalak mögött vár. A házigazda ilyenkor néhány mondatot vált velük, hogy a nézők megtudhassanak pár érdekességet róluk.

Kasza Tibinek beszóltak a Szerencsekerékben

A február 13-i adásban is így történt: Kasza Tibi először a Márton nevű fiatalemberrel kezdett társalogni. Ahogy meglátta a nevét, elkezdte az élcelődést, ugyanis erről a keresztnévről mindig Márton lúd jut az eszébe a Nils Holgerssonból.

kasza
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Bele is kezdett a rajzfilm főcímdalának éneklésébe, ami láthatóan zavarta a férfit. Egy ponton át is írták a nevét Marcira a kivetítőn, mivel kiderült, senki más nem szólítja Mártonnak a nagymamáján kívül, és ő is csak akkor, ha mérges rá. 

Mindezek ellenére Kasza Tibi nem engedte el a Nils Holgersson témát. Azután, hogy másodjára is eldalolta a főcím első két sorát, és biztosította Marcit, hogy ezt még sokszor meg fogja kapni, a férfi csípős beszólással vágott vissza.

- Te se tudsz egy csomó mindent levetkőzni a múltadból - kezdte, majd ő is rázendített a Crystal egyik slágerére.

Kasza Tibi nagyot nézett, majd annyit mondott, ez zseniális, beindult az arcoskodás.

Sydney van den Bosch férje

A Szerencsekerék csinos háziasszonya, Sydney van den Bosch karrierje mellett a szerelemben is igen szerencsésnek mondhatja magát. 2018 nyarán mondta ki a boldogító igent szerelmének, Egerszegi Tamás labdarúgónak.

Ezt is szeretjük