Karsai Zita volt a 2006-os Megatánc bombázója - 40 évesen is nagyon szexi
Karsai Zita is meglovagolta a retróhullámot.

karsai-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zita nevét 2006-ban ismerte meg az ország, amikor bekerült a TV2 Megatánc nevű táncos tehetségkutató műsorába, melyben a második helyen végzett. A következő évben a csatorna Sztárok a jégen című produkciójában is szerepelt. Szerepelt a Playboy, a CKM és a Maxim címlapjain, valamint a 2008-ban bemutatott Valami Amerika 2-ben táncosként tűnt fel.

2007 decemberében megismerkedett Margl Tamással, a találkozás szerelem volt első látásra, két évvel később össze is házasodtak, majd Dubajba költöztek, ahol a férfi dolgozott. Két évvel később elváltak, Karsai Zita pedig Németországba költözött, miután maga DJ Bobo kérte fel háttértáncosának. Azt írta, mindenképpen találkozni akar a magyar táncossal, rá van szüksége, és válogatás nélkül felveszi a 2012-es show-jába, a Dancing Las Vegas-ba. A negyvenéves szépség a mai napig jó barátságban áll Bobóval, évek óta Németországban él, úgy tervezi, ott is öregszik meg.   

- A szívügyeimről egyáltalán nem beszélek, de boldog életem van. Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt megálmodjuk, de negyvenévesen sem mondtam le arról, hogy egyszer édesanya leszek - árulta el a magánéletéről a Borsnak

Szerte Európában fellép énekesek turnéján, de saját show-jával is turnézik, emellett táncot tanít mindenféle korosztálynak, legújabb projektje pedig a Retro Chicks formáció, amit az UFO együttes egykori énekesnőjével, a jelenleg zumbát oktató Tölgyesi-Khell Cynthiával alakított. Mindketten előadóművészek és táncosok, akik szeretik a retró zenéket: innen jött az ötlet, hogy felénekeljék a ’90-es évek legjobb magyar együtteseinek slágereit a stúdióban, melyekre aztán a fellépéseken megtáncoltatják a közönséget. 

- Mindketten táncot oktatunk hobbiszinten, könnyen lekövethető koreográfiákat csempészünk a műsorba, és reméljük, hogy egy hatalmas, éneklős, táncos bulit hozunk össze. Plusz a terveink közt szerepel, hogy a show-t külföldre, kint élő magyaroknak is elvigyük. A lányoknak egy komoly retró csapat segít a háttérben, élükön Dj Dominique-kal, aki egyben a producere is a vadiúj formációnak - mesélte a napilapnak. 

A Megasztár énekesnői 15 évvel ezelőtt és ma

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változtak a Megasztár első szériájának énekesnői: hogy néznek ki, és mit csinálnak napjainkban.

Ezt is szeretjük