Ő volt az UFO együttes vörös bombázója - Cynthia 41 évesen is dögös
Cynthia ma már táncot oktat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne az UFO együttesre, mely a '90-es évek egyik népszerű csapata volt. Az 1996-ban megalakított zenekart akkoriban Dr. Love, azaz Varga Zsolt, Mercy, más néven Szalai Zita, illetve Tölgyesi-Khell Cynthia erősítette. Utóbbi tagot tartották a csapat vörös bombázójának, akiért akkoriban rengeteg férfi rajongott.

Ennyit változott Cynthia

A popformáció csinos tagja 13 évig volt Hujber Ferenc felesége, született is két gyerekük, egy fiú, Noel, és egy lány, Noa, de végül hullámvölgyekkel tarkított kapcsolatukat nem tudták megmenteni, Cynthia be is adta a válópert 2017 októberében. Azóta a magánélete rendeződött, kapcsolatban él egy másik férfival.

A munka terén is minden jól alakult, koreográfus és tánctanár lett, zumbát és salsát is oktat. Hároméves kora óta tanul táncolni, számtalan stílusban kipróbálta magát, például a balett, a sztepp, az akrobatika és a show-tánc alapjait is elsajátította fiatalkorában, később Zoltán Erika tánciskolájában Kátai Robi tanítványa volt - olvasható a Sport Placc honlapján. A YouTube-on is működtet egy saját csatornát, melyre rendszeresen tölt fel táncos videókat.

Khell Cynthia még 41 évesen is bomba formában van.
Khell Cynthia még 41 évesen is bomba formában van.
Fotó: Facebook/Salsa4Us

Még mindig bomba az alakja, sokan el sem hinnék, hogy 41 esztendős, legalább tíz évet letagadhatna a korából.

Ezt is szeretjük