Emlékszel Karsai Zitára? A Megatánc egykori bombázója 41 évesen így néz ki
A táncosnő Karsai Zita most énekesnőként próbálja ki magát Tölgyesi-Khell Cynthiával az oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karsai Zita nevét 2006-ban ismerte meg az ország, amikor jelentkezett a Megatánc című tehetségkutatóba. A döntőbe is bejutott, végül a női táncosok közül második helyezett lett.

Egy évvel később a Sztárok a jégen című, szintén TV2-s produkcióban láthattuk. Szerepelt a Playboy, a CKM és a Maxim címlapjain is.

Karsai Zita és a Retro Chicks 

A tévéműsorok után Dubajba költözött férjével, majd miután a négy évig tartó kapcsolat folytatására nem láttak esélyt, és a válás mellett döntöttek, nem várt fordulatot vett az élete: DJ Bobo azt üzente, válogatás nélkül felveszi a 2012-es show-jába, a Dancing Las Vegasba. 

Karsai Zita a TV2-s szereplései előtt is dolgozott Londonban, Mallorcán, így nem okozott számára gondot, hogy külföldön kezdjen új életet. 2013 óta Kölnben él. A fellépések mellett tanít, fiataloktól az idősekig több korosztálynak tart órákat.

2020. március 16-án ünnepelte a 41. születésnapját, de ezt csak kevesen mondanák meg róla, szinte semmit nem változott a tehetségkutató óta.

Németországi karrierje mellett itthon most egy új területen próbálja ki magát. A szintén táncórákat adó Tölgyesi-Khell Cynthiával, akire sokan az UFO együttesből emlékezhetnek, megalapították a Retro Chicks duót. Tervei szerint négy napot Németországban, hármat Magyarországon tölt. 

A '80-as és '90-es évek népszerű slágereinek feldolgozásaival szeretnék az országot járni. Március elején videóklipjük is megjelent. 

Galambos Dorina egykor és most

2018 májusában mindenki meglepődött, amikor Galambos Dorina és Pély Barna, akik a Megasztár első, 2003-as évadában szerettek egymásba, bejelentették, hogy 15 együtt töltött év és öt év házasság után elválnak. Az énekes idén januárban árulta el, hogy új párja van, míg az énekesnő egyedülálló, de a férfiak ostromolják, ami nem is csoda. 36 évesen dögösebb, mint valaha! 

Ezt is szeretjük