Kárpáti Rebeka egy kollégájába szeretett bele - Először jelentek meg együtt
Új párjával jelent meg Kárpáti Rebeka a Budapest Central European Fashion Weeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka csak úgy ragyogott a Budapest Central European Fashion Weeken. Nem csoda, hogy a csinos műsorvezető majd kicsattan a boldogságtól, hiszen újra szerelmes. 

A divatbemutatóra új párját is magával vitte. A jóképű férfival végig elválasztatlanok voltak, csak úgy izzott köztük a levegő. Kárpáti Rebeka új választottja nem más, mint Frohner Ferenc hairstylist. A szerelmet munkahelyének köszönheti, ugyanis a FEM3 Café egyik adásában találkoztak, ahol Fronhner Ferenc fodrászként dolgozik. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Élő reklámtábla. @samsara.tattoo

Frohner Ferenc (@ferencfrohner) által megosztott bejegyzés,

A 25 éves műsorvezető a Ripost magazinnak erősítette meg a hírt, de a párkapcsolatáról nem kívánt nyilatkozni. 

- Igen együtt vagyunk, de mivel megfogadtam, hogy teljesen elzárom a magánéletem a nyilvánosság elől, ezért most nem szeretnék nyilatkozni.

Kárpáti Rebeka négy hónappal ezelőtt bontotta fel jegyességét a focista Völgyi Dániellel, akivel közel két évig voltak együtt. A szakítást Balin heverte ki, de úgy tűnik, sikeresen lezárta a múltat, és boldogabb, mint valaha. 

Sebestyén Balázs gyönyörű felesége 

Sebestyén Balázs óvja magánéletét, feleségével és gyerekeivel nem szerepel tévéműsorokban, újságok és magazinok címlapjain, de még a közösségi oldalaira is csak nagyon ritkán posztol fotókat. A pár 2009 nyarán házasodott össze, 14 éve vannak együtt. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. 

Ezt is szeretjük