Fluor Tomi forró csókot váltott párjával a premieren - Mesiről le sem vette a kezét
Fluor Tomi és Mesi a Drakulics elvtárs díszbemutatóján turbékoltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stílusosan október 31-től látható a magyar mozikban a Drakulics elvtárs című retró-vámpír-kém-komédia. Az Isteni műszak író-rendezőjének, Bodzsár Márknak az őrült ötletéből, amely szerint egy vámpír látogat a '70-es évek Magyarországára, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni, éjfekete humorú vígjáték született rendkívül erős szereplőgárdával, emlékezetes látvánnyal és fordulatos történettel.

A film főszerepét Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Walters Lili és Thuróczy Szabolcs játssza, a további főbb szerepekben pedig olyan ismert színészeket láthatunk, mint Borbély Alexandra, Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Znamenák István, Kerekes Éva, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Rezes Judit és Rába Roland.

A Drakulics elvtárs díszbemutatóján nemcsak a film szereplői és alkotó, hanem a hazai filmvilág ismert alakjai és számos sztár is megjelent. Fluor Tomi a barátnőjével, Mesivel érkezett. A fotósfal előtt sem titkolták, mennyire szerelmesek, forró csókot is váltottak a vakuk fényében. 

fluor-tomi-mesi
Fotó: InterCom

Hat éve a Comet díjátadón találkoztak először, de sokáig csak barátok voltak. Sokat jártak moziba, és idővel a barátságból szerelem lett. Az énekesnő-dalszerző Mesi 2013-ban feltűnt a Rakpart klipjében is, de szerepet kapott az Ittalvós című videójában is, ami idén tavasszal jelent meg. A 32 éves zenész idén januárban jött rá, hogy többet érez a lány iránt, és romantikus módon Valentin-nap óta alkotnak egy párt. 

fluor-tomi-mesi2
Fotó: InterCom

Szerepelnek az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében, a Nyerő Párosban is. Ők azok a párok közül, akik úgy vágtak bele a tévés szereplésbe, hogy a legkevesebb ideje, mindössze fél éve voltak együtt, és még össze sem költöztek. Kétszer is a veszélyzónába kerültek, de nem ők estek ki, jelenleg az öt játékban maradt páros között találjuk őket. Saját bevallásuk szerint is nagyon jót tett nekik a vetélkedő, az önismereti játék során még közelebb kerültek egymáshoz. 

Hosszú Katinka először jelent meg párjával

Hosszú Katinka szeptember végén először jelent meg nyilvános rendezvényen a párjával. Az úszónő és szerelme Will Smith új filmje, a Gemini Man premierjén mutatkoztak együtt. Az Iron Lady nagyon dögös szerelést húzott a vörös szőnyegre, és Mátéval ölelkezve álltak a fotósok elé. 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük